4 yleistä virhettä, joita ihmiset tekevät CCTV-kameroita ostaessaan

By | 18 maaliskuun, 2024

Valvontakamerat ovat yksi parhaista tavoista suojata kotiasi tai yritystäsi varkauksilta ja ilkivallalta, mutta kaikki kamerat eivät ole samanlaisia. Vaikka ihmiset ympäri maailmaa ovat viime vuosina tulleet yhä turvallisuustietoisemmiksi, monet tekevät edelleen useita yleisiä virheitä ostaessaan valvontakameroita. Katso neljä yleisintä virhettä, joita kuluttajat tekevät CCTV-kameroita ostaessaan, jotta voit tehdä oikean ostoksen:

Virhe 1: Halvimman valitseminen

Toki saat sen, mistä maksat, mutta liian halvoilla laitteilla on haittapuolensa: huono videon laatu ja/tai tuen puute. Huono resoluutio tai tärisevä video eivät auta. Jotta videovalvontajärjestelmä toimisi kunnolla, kuvamateriaalin on oltava selvästi näkyvissä. Et halua epätarkkoja, epätarkkoja kuvia, joissa kasvot ja piirteet eivät näy. Toisaalta laadukkaat kamerat pystyvät tuottamaan vakaata, korkearesoluutioista videokuvaa. Lisäbonuksena on, että useimmilla laatukameroilla on takuu ongelmien varalta.

Virhe 2: Kameroiden ostaminen ilman yökuvaustoimintoa

Jos ostat turvakamerajärjestelmiä yrityksille ilman yökuvaustoimintoa, voit yhtä hyvin jättää ne hankkimatta. Nykypäivän tekniikka on niin kehittynyttä, että turvakamerat on varustettu korkealaatuisella valo- ja infrapunatekniikalla. Tämä tarkoittaa, että ne näkevät selvästi pilkkopimeässä täysissä väreissä. Jos naapurustosi on huonosti valaistu katuvalojen tai yritysten toimesta, yökuvaus on tärkeä ominaisuus, johon kannattaa kiinnittää huomiota. Viimeinen asia, jonka haluat, on asentaa kamera, joka on hyödytön pimeässä!

Virhe 3: Et tutki tietoja eri turvakameroista.

On erittäin tärkeää ymmärtää, millaisen kameran tarvitset ennen ostoa. Jos ostat kameran, joka ei kykene hoitamaan tehtäväänsä, rahasi ja aikasi menevät hukkaan. Käänny tarvittaessa ammattilaisen puoleen! He tietävät, mitkä kamerat kannattaa valita.

Jos esimerkiksi tarvitset turvallisuutta kotisi tai yrityksesi ulkopuolella, osta ulkokamera sisäkameran sijaan, koska niillä on erilaisia etuja. Ulkona olevat valvontakamerat kestävät sadetta ja muita sääolosuhteita, kun taas sisäkamerat eivät kestä. Varmista myös, että kameran linssit eivät ole lasia, koska ne ovat helpommin särkyviä kuin muovilinssit.

Virhe 4: Riittämätön määrä kameroita ostetaan ja asennetaan.

Toinen yleinen virhe on asentaa liian vähän kameroita kattamaan kaikki sisäänkäynnit ja mahdolliset ongelmakohdat. Vaikka saatat ajatella, että vain yksi tai kaksi kattavaa pistettä on parempi kuin ei mitään, luot itse asiassa heikkouksia kodin turvajärjestelmään. Jos potentiaalinen murtovaras tietää, että hän voi murtautua kotiisi ilman, että häntä rekisteröidään, on hyvin todennäköistä, että hän yrittää tehdä niin.

Turvakamerat ovat investointi perheesi ja omaisuutesi turvallisuuteen, joten pyydä apua CCTV:ltä ennen ostamista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *