5 laadukkaan asekaapin ominaisuutta

By | 13 huhtikuun, 2024

Jos omistat ampuma-aseen, joissakin osavaltioissa sinun on varmistettava, että se on hyvin suojattu, koska se on altis varkauksille ja tulipaloille. Asekaapit ovat paras tapa suojata tuliaseesi vaaroilta. Kaikki kassakaapit eivät kuitenkaan ole samanlaisia, ja niissä on yleensä useita haittoja. Tässä on 5 ominaisuutta, jotka sinun tulisi tarkistaa ennen asekaapin ostamista:

Metallin paksuus: On sanomattakin selvää, että mitä paksumpi metalli, sitä kalliimpi. Vaikka 18-16 gauge -metalli on edullista, se on hyvin ohutta ja se voidaan helposti murtaa. On olemassa myös B-luokan kassakaappi, jossa on kaikki hyvän kassakaapin edut. Mutta jos haluat ostaa markkinoiden parasta, valitse UL-sertifioidut kassakaapit. Underwriter’s Laboratories on riippumaton organisaatio, joka sertifioi asekaappien laadun. UL-sertifioitujen kassakaappien tiedetään suojaavan murtoja ja tulipaloja vastaan. Ennen kuin ostat kassakaapin, tarkista sen paksuus ja metalli, josta se on valmistettu. Laadukkaan kassakaapin pitäisi kestää murtoyritykset 15 minuutissa yksinkertaisilla ja kehittyneillä laitteilla.

Palonkestävyys: Seuraava asia, jota on tarkasteltava, on kyky kestää tulta. Laadukkaalla kassakaapilla on TL-15-luokitus. On tosin olemassa kassakaappeja, joilla on korkeampi luokitus, kuten TL-30, TL-30X6 ja TR-TL, mutta näitä käyttävät lähinnä pankit ja koruliikkeet. Keskikokoisten palonkestävien asekaappien, joilla on B- ja C-luokitus, pitäisi kestää tulta vähintään tunnin ajan. Korkeamman luokan kassakaapit ylpeilevät vähintään 2-3 tunnin palonkestävyydellä ja maksavat 1 000-1 500 dollaria.

Lukot: Vaikka elektronisia lukkoja ei yleensä pidetä turvallisina, on olemassa useita laadukkaita lukkotyyppejä. Mekaanisia lukkoja pidetään kuitenkin kaikista turvallisimpina. Joissakin kalliissa asekaapeissa käytetään erilaisia lukitusjärjestelmiä, kuten digitaalisia ja manuaalisia yhdistelmiä, avainkahvoja ja jopa biometrisiä järjestelmiä. Nämä ovat tietysti vaikeimpia murtautua, mutta niiden avulla aseeseen pääseminen voi myös kestää kauemmin hätätilanteessa. On olemassa järjestelmiä, jotka ruuvaavat kassakaapin kiinni, kun kimppuun hyökätään, ja jotkut sisältävät teräslevyjä ja voivat jopa rikkoa porauksen, kun ne avataan.

Hinta: On yleinen virhe uhrata laatu hinnan vuoksi. Jos etsit halpaa kassakaappia, asekaapin varsinainen tarkoitus vaarantuu. On olemassa kassakaappeja, jotka maksavat 200 dollaria tai vähemmän, mutta kuten sanonta kuuluu, ”saat vain apinoita, jos maksat maapähkinöitä”. Laadukkaista materiaaleista valmistetut laadukkaat kassakaapit maksavat usein yli 1000 dollaria, ja parhaat voivat maksaa yli 5000 dollaria. Pidä sitä arvokkaana investointina, jos haluat suojata erittäin arvokkaita esineitä.

Estetiikka: Toki aseiden kassakaappien osalta toiminta menee muodon edelle, mutta et halua, että toimistossasi on ruma laite. On olemassa kassakaappeja, jotka voidaan piilottaa, jotta ne eivät herätä huomiota, mutta ne eivät ole halpoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *