5 tapaa, joilla turvajärjestelmät parantavat yrityksesi kannattavuutta

By | 19 maaliskuun, 2024

Turvajärjestelmä voi auttaa varmistamaan, että yrityksesi on aina turvassa. Mutta se voi myös auttaa lisäämään yrityksesi sijoitetun pääoman tuottoa (ROI) samalla kun se suojaa sen omaisuutta. Seuraavassa on viisi tapaa, joilla parhaiden turvajärjestelmien asentaminen voi auttaa lisäämään yrityksesi ROI:ta.

Minimoi työntekijöiden varkaudet:

Mitä kustannuksia sinulle aiheutuu työntekijävarkauksista? Tiedätkö, kuinka paljon rahaa työntekijäsi varastavat vuosittain? Monet yritykset eivät ymmärrä, että työntekijävarkaudet maksavat miljoonia dollareita joka vuosi. Tämä pätee erityisesti vähittäiskaupassa, jossa varastojen kutistuminen on yleensä häikäilemättömien työntekijöiden syytä. Turvajärjestelmä on fiksu investointi, joka vähentää näitä tappioita ja suojaa yritystäsi.

Vähentyneet vakuutuskustannukset:

Yritykset voivat säästää vakuutusmaksuissa investoimalla parempiin turvajärjestelmiin. Varkaudet ja ilkivalta, jotka ovat vakuutusyhtiöiden suurimpia tappioiden aiheuttajia, vähenevät. Itse asiassa vakuutusmaksut saattavat laskea heti turvajärjestelmän asentamisen jälkeen, koska yrityksestä tulee vähemmän uhka vakuutusyhtiöille. Lisäsäästöt voivat näkyä ajan mittaan varkauksien vähenemisen vuoksi.

Suojaa brändisi mainetta:

Brändisi maineen suojaaminen on yhtä tärkeää kuin sen taloudellisten etujen suojaaminen. Asentamalla turvajärjestelmän voit luottavaisin mielin pitää yllä korkeaa tietoisuutta asiakkaiden ja asiakkaiden keskuudessa, jotka luottavat siihen, että pidät omaisuutensa turvassa. Loppujen lopuksi yhä useammat yritykset turvautuvat yksityisiin turvajärjestelmiin pitääkseen työntekijänsä turvassa ja suojellakseen kovalla työllä ansaittua mainettaan.

Työntekijöiden tuottavuuden lisääminen:

Turvajärjestelmän käytön ansiosta työntekijät voivat tuntea olonsa turvallisemmaksi ja luottavaisemmaksi työssään. Jos he tuntevat olonsa turvalliseksi työssä ja voivat olla tuottavia murehtimatta siitä, mitä heidän ympärillään tapahtuu, voit odottaa yrityksen yleisen tuottavuuden kasvavan. Ja lisääntynyt tuottavuus tarkoittaa myös lisääntynyttä sijoitetun pääoman tuottoa. Videovalvonta tarjoaa mielenrauhaa sekä työntekijöille että asiakkaille.

Merkittävät energiansäästöt:

Investoitpa sitten parhaaseen kodin turvajärjestelmään tai kaupalliseen turvajärjestelmään, voit säästää energiaa monin eri tavoin. Järjestelmä voi esimerkiksi seurata liikettä ja sammuttaa valot automaattisesti, jos kukaan ei ole huoneessa. Lisäksi liiketunnistimet voivat havaita, kun ketään ei ole paikalla, ja sammuttaa ilmastointilaitteen vastaavasti. Ja se tarkoittaa pienempiä kuukausittaisia energialaskuja! Jos haluat ansaita enemmän rahaa ja kuluttaa samalla vähemmän resursseja, sinun kannattaa tutustua tähän.

Useimmat liikekiinteistöt – olivatpa ne sitten toimistoja tai ravintoloita – voivat hyötyä nykyaikaisen turvajärjestelmän asentamisesta. Riittää, kun otat yhteyttä asiantuntijaan, joka asentaa uuden järjestelmän tai lisää uusia komponentteja, jotka parantavat kaupallisen tilasi turvallisuutta entisestään. Loppujen lopuksi turvajärjestelmät ovat yhtä lailla hyödyksi asiakkaille ja työntekijöille. Ota yhteyttä yhteen parhaista yritysten ja kotien hälytysvalvontayrityksistä jo tänään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *