arabia karahvi 282

By | 26 lokakuun, 2023

Arabia Karahvi 282 – Tyylikästä kahvinautintoa tarjoileva klassikko

Arabia Karahvi 282 on yksi suomalaisen keramiikkavalmistajan Arabian tunnetuimmista ja suosituimmista tuotteista. Tämä tyylikäs ja kestävä karahvi on ollut monen suomalaisen kahvinautinnon tärkeä osa jo vuosikymmenten ajan.

Arabia Karahvi 282 on valmistettu Arabian Posliini Oy:ssä, joka on Suomen vanhin ja arvostetuin keramiikkatehdas. Karahvista on tullut todellinen klassikko ja se on yksi yrityksen ikonisimmista ja myydyimmistä tuotteista. Karahvin valmistaminen alkoi jo vuonna 1937, ja siitä lähtien suomalaiset ovat voineet nauttia tyylikkäästä kahvistaan tämän karahvin avulla.

Karahvi 282 suunniteltiin alun perin suomalaisen lasinsaarnaaja Olavi Valliveran toiveesta. Vallivera halusi laadukkaan ja kauniin karahvin, joka kestäisi aikaa ja joka ei vain toimisi käytännöllisenä astiana, vaan myös pöytäkoristeena. Suunnittelijana toimi Karl Wetterhoff, joka loi karahviin ajattoman ja sopusointuisen muodon.

Arabia Karahvi 282:n ulkonäkö on erittäin elegantti ja selkeälinjainen. Sen korkea ja hoikka muoto antaa sille arvokkaan vaikutelman, ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu kansi viimeistelee karahvin ulkonäön. Karahvi on saatavana useassa eri värissä, kuten valkoisena, mustana ja punaisena, mikä mahdollistaa sen sovittamisen eri pöytäasetelmiin ja sisustuksiin.

Arabia Karahvi 282 on erinomainen valinta niin kotitalouksille kuin ravintoloillekin. Sen tilavuus on 1,5 litraa, joten se riittää tarjoilemaan kahvia useammallekin hengelle. Karahvin kahva on ergonomisesti muotoiltu ja sen ansiosta karahvin käyttäminen on helppoa ja mukavaa. Karahvi pitää sisältönsä lämpimänä pitkään, joten kahvi säilyttää täyteläisen makunsa koko tarjoilun ajan.

Arabia Karahvi 282:n laatu ja kestävyys ovat erinomaisia. Karahvin valmistuksessa käytetään korkealaatuista posliinia, joka on kestävää ja pitkäikäistä. Karahvi kestää myös konepesun, mikä helpottaa sen puhdistamista ja kunnossapitoa.

Arabia Karahvi 282 on tuote, joka yhdistää sekä funktionaalisuuden että tyylikkyyden. Tämä klassikko on ollut keskeinen osa suomalaista kahvikulttuuria jo vuosikymmenten ajan, ja se jatkaa edelleen suosionsa säilyttämistä. Olipa kyseessä sitten aamukahvi perheen kesken tai juhlallisempi tilanne, Arabia Karahvi 282 tarjoaa tyylikkään ja laadukkaan tavan nauttia kahvista.

Arabia Karahvi 282 on suomalaisen keramiikkavalmistajan Arabian ylpeydenaihe. Sen kaunis ja kestävä muotoilu, laadukas materiaali ja monikäyttöisyys tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille kahvin ystäville. Karahvin omistaminen on kuin palanen suomalaista designhistoriaa, joka tuo arjen luksusta ja iloa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *