astataivas ultima thule karahvi 1l vanha

By | 4 marraskuun, 2023

Astiataivas Ultima Thule -karahvi 1l: Vanhan ajan tunnelmaa kattaukseen

Astioiden kerääminen ja sisustamisen trendit tulevat ja menevät, mutta jotkut klassikot säilyttävät asemansa vuosikymmenestä toiseen. Yksi tällainen kestosuosikki on iittalan valmistama Astiataivas Ultima Thule -karahvi 1l, joka on säilyttänyt suosionsa klassisen muotoilunsa ja monikäyttöisyytensä ansiosta.

Ultima Thule -sarja syntyi iittalan muotoilijan Tapio Wirkkalan käsissä vuonna 1968. Sarjan nimi viittaa pohjoisen jäiseen maailmaan ja sen karuun, erottuvaan luontoon. Wirkkala sai innoituksensa suomalaisesta ikiroudasta ja sen ainutlaatuisista jäljistä luodessaan designin Ultima Thule -sarjalle. Jäiset jäljet saivat muotonsa jäähän sulatan lasin muottien avulla, ja tuotokset toivatkin mieleen ehkäpä juuri ikiroudasta esiin sulaneet muodot.

Ultima Thule -karahvin 1l suosio perustuu sen monikäyttöisyyteen. Vakuumilla varustettu kansi pitää sisällön pidempään kylmänä tai kuumentamattomana, mikä tekee karahvista täydellisen valinnan niin kylmien virvoitusjuomien, jääveden, mehujen kuin maidonkin tarjoiluun. Karahvin kaunis muotoilu tekee siitä myös erinomaisen astian KYLÄ-ravintola- ja KYLÄ-kaupunkitapahtumissa, joissa tarjoiltaan juomia pöytiin.

Karahvin tilavuus on 1 litra, mikä tekee siitä riittävän suuren määrän useampaankin tarjoilukertaan. Sen pyöristetty muotoilu sopii hyvin käteen ja sen ergonominen kahva takaa turvallisen ja helpon tarjoilun. Vaikka Ultima Thule -karahvi on jo melko ikääntyneeltä, sen ajaton muotoilu ja laadukas lasi tekevät siitä erinomaisen valinnan myös moderniin kattaukseen.

Ultima Thule -sarja on saanut paljon kiitosta sekä muotoilustaan että kestävyydestään. Ultima Thule -karahvista on tullut yksi ikoninomaisimmista iittalan tuotteista, joka koristaa monen suomalaisen kodin tai ravintolan kattausta. Siinä yhdistyvät suomalainen lasitaito, ajaton design ja käytännöllisyys tyylikkääksi kokonaisuudeksi.

Astiataivas Ultima Thule -karahvi 1l tarjoaa vanhan ajan tunnelmaa kattaukseen ja nostaa arjen ruokailuhetket uudelle tasolle. Sen yksinkertainen, mutta kaunis muotoilu tekee siitä täydellisen valinnan niin arkeen kuin juhlaankin. Klassisen kauneuden ja ajattoman laadun yhdistelmä tekevät Ultima Thule -karahvista arvokkaan perintökappaleen, joka voi kulkea sukupolvelta toiselle.

Ultima Thule -karahvin 1l löytää useasta suomalaisesta design- ja sisustusliikkeestä sekä tietysti iittalan omista myymälöistä. Mikäli etsit upeaa karahvia, jolla haluat nostaa kattauksesi uudelle tasolle, Astiataivas Ultima Thule -karahvi 1l on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen valinta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *