Erilaiset yritysturvallisuustuotteet

By | 6 huhtikuun, 2024

Yritykset menettävät vuosittain miljardeja dollareita varkauksien ja tietoturvaloukkausten vuoksi. Useiden tutkimusten mukaan yli puolet työntekijöistä on varastanut jotain ainakin kerran elämässään. Tämä voi olla tavaroiden varastamista tai jopa arkaluonteisten asiakas- ja työntekijätietojen varastamista. Näitä tietoja käytetään usein kilpailevien yritysten houkuttelemiseen. Vaikka et voi aina varmistaa sataprosenttista sääntöjen noudattamista, voit aina ryhtyä toimiin tietoturvaloukkauksen estämiseksi. Yritysturvallisuusyrityksillä ympäri maailmaa on satoja tuotteita, joiden tarkoituksena on suojata tiloja. Joitakin näistä ovat mm:

Korttipääsyjärjestelmät:

Niille, jotka haluavat rajoittaa pääsyä yrityksen tiloihin, avainkorttijärjestelmät ovat paras vaihtoehto. Tällaisella kortilla voit määritellä, valtuuttaa ja kieltää työntekijöiden pääsyn. Korttijärjestelmää voidaan käyttää myös urakoitsijoiden ja muiden ulkopuolisten työntekijöiden pääsyn myöntämiseen tai rajoittamiseen. Urakoitsijaa ei päästetä luottamuksellisiin tiloihin, kun taas ylemmillä johtajilla on pääsy kaikkiin tiloihin. Pääsyn sääntelyn lisäksi työnantajat voivat järjestelmän avulla seurata läsnäoloa, työaikaa ja muita työntekijöiden toimintoja. Näiden järjestelmien avulla voidaan jopa luoda raportteja ja arviointeja.

CCTV-kamerajärjestelmät yrityksille:

Digitaalisia ja analogisia valvontakameroita käytetään usein monissa yrityksissä, myös vähittäismyymälöiden omistajilla, varkauksien estämiseksi. Voit käyttää niitä yrityksesi sisä- ja ulkotilojen suojaamiseen. Megapikselien laatu vaihtelee 2:sta 20:een; varmista, että käytät oikeaa kameraa vaatimusten mukaan. Esimerkiksi pysäköintialueilla voidaan käyttää laajakulmaisia megapikselikameroita, joissa on korkea resoluutio. On olemassa kameroita, joita voidaan käyttää paikoissa, joissa on paljon valoa, tai pimeissä paikoissa. Jotkut niistä käyttävät jopa 30 kuvaa sekunnissa, kun taas toiset käyttävät H.264-videopakkausta kaistanleveyden ja tallennustilan lisäämiseksi.

Videointercom-järjestelmä:

Ensimmäinen asia, jonka voit tehdä petosten ja varkauksien estämiseksi, on rajoittaa ihmisten pääsyä tiloihin. Kun olet tietoinen siitä, millaisia ihmisiä laitokseen tulee, voit valvoa heitä paremmin. Kuten nimestä voi päätellä, oveen voidaan asentaa sisäpuhelinjärjestelmä, jonka avulla tiedetään, ketkä vierailevat tiloissasi. Mutta kun ostat tällaisen järjestelmän, varmista, että et säästele ja ostat ne, jotka tarjoavat ylivoimaisia ominaisuuksia. Hyvässä järjestelmässä on varmasti ominaisuuksia, kuten 170° laajakulmakamerat, PanTilt- ja Zoom-toiminnot, kaiutinpuhelin, korkearesoluutioiset näytöt jne.

Vaikka näiden järjestelmien käytöstä on todellakin hyötyä, on tärkeää luoda luottamuksen ilmapiiri.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *