eva solo karahvi 1 4 l hinta

By | 15 joulukuun, 2023

Eva Solon 1,4 litran karahvi on tyylikäs ja käytännöllinen astia, joka sopii erinomaisesti kahvin tai teen tarjoiluun. Tämä tanskalaisen brändin valmistama karahvi on suunniteltu kestämään ja säilyttämään juoman lämpötilan pidempään.

Eva Solon karahvi on valmistettu korkealaatuisesta lasista, joka kestää kuumaa nestettä ilman, että lasin pinta vaurioituu. Karahvin kannelle on myös lisätty tyylikäs ja käytännöllinen korkki, joka pitää juoman lämpimänä ja samalla estää roiskeet.

Tämä karahvi on erinomainen valinta niille, jotka haluavat tarjoilla juomia tyylikkäästi ja kätevästi. Sen muotoilu on moderni ja tyylikäs, joten se sopii hyvin erilaisiin kattauksiin ja tarjoilutilanteisiin.

Eva Solon karahvi 1,4 litran hinta vaihtelee hieman eri myyjien ja verkkokauppojen välillä. Keskimäärin tämän karahvin hinta on noin 40-50 euroa. Hinta voi vaihdella myös karahvin värin tai kokoisen mukaan. Suosittelemme vertailemaan hintoja eri myyjien välillä, jotta saat parhaan mahdollisen tarjouksen.

Kaiken kaikkiaan Eva Solon 1,4 litran karahvi on tyylikäs, kestävä ja käytännöllinen valinta niille, jotka haluavat tarjoilla juomia tyylikkäästi ja helposti. Sen laadukas materiaali ja käytännöllinen suunnittelu tekevät siitä erinomaisen lisän jokaiseen keittiöön.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *