eva solo karahvi 1l

By | 16 joulukuun, 2023
Eva Solo Karahvi 1L

Eva Solo Karahvi 1L

Eva Solo karahvi on tyylikäs ja käytännöllinen astia, joka on suunniteltu erityisesti viinin ja muiden juomien tarjoiluun. Se on valmistettu laadukkaasta borosilikaattilasista ja se on suunniteltu niin, että se voidaan asettaa suoraan pöydälle ilman karahvin kanssa käytettävää alustaa. Tämä tekee siitä erittäin kätevän ja monikäyttöisen astian juhlien ja illallisten tarjoiluun.

Ominaisuudet

Eva Solo karahvi on tilavuudeltaan 1 litra, mikä tekee siitä sopivan juomien tarjoiluun useammallekin hengelle. Sen suuaukko on suunniteltu niin, että juomia on helppo kaataa ja karahvin kierrettävä korkki takaa sen, että juoma säilyy tuoreena ja maut säilyvät parhaalla mahdollisella tavalla.

Design

Eva Solo karahvin tyylikäs skandinaavinen design tekee siitä sopivan minkä tahansa tyyppiseen kattaukseen. Se on ajaton ja sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Karahvin kaareva muotoilu tekee siitä myös miellyttävän käyttää ja sen käsittely on helppoa ja vaivatonta.

Hoito-ohjeet

Eva Solo karahvi on konepestävä ja sen voi pestä astianpesukoneessa. Lisäksi sen lasipinta kestää hyvin naarmuuntumista ja se säilyttää kirkkautensa pitkään, vaikka sitä käytettäisiin usein.

Johtopäätös

Eva Solo karahvi on loistava valinta niille, jotka arvostavat designia ja käytännöllisyyttä. Sen monikäyttöisyys tekee siitä sopivan niin arjen kuin juhlan tarpeisiin, ja sen laadukas materiaali ja viimeistelty design tekevät siitä erittäin kestävän ja tyylikkään astian.

UKK

Onko Eva Solo karahvi kestävä?

Kyllä, Eva Solo karahvi on valmistettu laadukkaasta borosilikaattilasista, joka kestää hyvin kolhuja ja naarmuja.

Voiko Eva Solo karahvin pestä astianpesukoneessa?

Kyllä, karahvi on konepestävä ja sen voi pestä astianpesukoneessa.

Onko Eva Solo karahviin saatavilla varaosia?

Kyllä, Eva Solo tarjoaa varaosapalvelun tuotteilleen, joten tarvittaessa voit hankkia uuden korkin tai muun osan karahviin.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *