gaissa iittala karahvi

By | 7 tammikuun, 2024
Gaissa Iittala Karahvi

Gaissa Iittala Karahvi – Pohjoisen tunnelmaa pöytään

Gaissa Iittala Karahvi on upea lasinen karahvi, jonka suunnittelu henkii pohjoisen luontoa ja perinteitä. Iittala on tunnettu laadukkaista ja tyylikkäistä design-tuotteistaan, ja Gaissa-karahvi ei ole poikkeus. Sen kaunis muotoilu sekä käytännöllisyys tekevät siitä täydellisen valinnan niin arkeen kuin juhlaankin.

Laadukasta suomalaista muotoilua

Gaissa-karahvi on suunniteltu yhteistyössä pohjoisen alkuperäiskansojen kanssa, ja se kunnioittaa saamelaisia perinteitä ja kulttuuria. Karahvi on valmistettu kestävästä ja laadukkaasta lasista, ja sen muotoilu on moderni ja ajaton samanaikaisesti. Siinä on kaunis kuviointi, joka muistuttaa revontulien loimua tai lumen kimalletta auringonpaisteessa.

Käytännöllinen ja monikäyttöinen karahvi

Gaissa-karahvi on monikäyttöinen astia, joka sopii niin veden, mehun kuin viinin tarjoiluun. Sen tilavuus on riittävä isommallekin seurueelle, mutta se sopii myös käytettäväksi arkena. Karahvin suuaukko on suunniteltu niin, että sen kautta on helppo kaataa juomaa, ja sen kansi pitää juoman tuoreena ja suojassa pölyltä.

Johtopäätökset

Gaissa Iittala Karahvi on kaunis ja laadukas astia, joka sopii täydellisesti pohjoisen tunnelman luomiseen niin arjessa kuin juhlassakin. Sen suunnittelu kunnioittaa pohjoisen luontoa ja perinteitä, ja se on käytännöllinen ja monikäyttöinen valinta kodin astiavalikoimaan.

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

1. Miten karahvi puhdistetaan?

Karahvi voidaan pestä astianpesukoneessa tai käsin lämpimällä vedellä ja astianpesuaineella.

2. Mihin kaikkeen karahvia voi käyttää?

Karahvi soveltuu niin viinin, veden kuin mehun tarjoiluun. Sitä voi käyttää niin arkena kuin juhlassakin.

3. Mikä on karahvin tilavuus?

Karahvin tilavuus on noin 1,5 litraa, joten se sopii isommallekin seurueelle tarjoiluastia käytettäväksi.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *