iittala 1881 purkki

By | 1 helmikuun, 2024Iittala 1881 Purkki

Iittala 1881 Purkki

Iittala 1881 Purkki on suunniteltu yhteistyössä Björn Dahlströmin kanssa ja se on osa Iittalan laadukasta ja tyylikästä tuotevalikoimaa. Purkki on valmistettu lasista ja sen selkeälinjainen muotoilu tekee siitä ajattoman ja monikäyttöisen. Sen tinkimätön laatu ja minimalistinen ulkonäkö tekevät siitä sopivan kodin kaikkiin huoneisiin.

Ominaisuudet

Iittala 1881 Purkki on mitoitettu 150 millilitran tilavuudelle. Sen kansi on tiivis ja sulkeutuu napakasti pitäen sisällön tuoreena ja säilöen aromit pitkään. Purkin selkeä lasipinta mahdollistaa sen sisällön näkymisen, mikä tekee siitä sopivan esimerkiksi herkkujen, mausteiden tai muiden keittiötarvikkeiden säilytykseen. Purkin minimalistinen muotoilu sopii myös osaksi skandinaavista sisustusta tuoden tyylikkyyttä ja käytännöllisyyttä arkeen.

Käyttö

Iittala 1881 Purkki on helppo pitää puhtaana ja se kestää konepesun. Sen monipuolinen käyttö mahdollistaa sen käytön niin keittiössä, kylpyhuoneessa kuin kodin muissa tiloissa. Purkki on myös loistava lahjaidea, sillä se sopii monenlaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin. Sen ajaton design tekee siitä suositun lahjan niin nuorille aikuisille kuin vanhemmillekin.

Johtopäätös

Iittala 1881 Purkki on monipuolinen ja laadukas tuote, joka sopii niin omaan käyttöön kuin lahjaksikin. Sen minimalistinen muotoilu ja käytännöllisyys tekevät siitä osan suomalaista designperinnettä, jota Iittala on yli 130 vuoden ajan edustanut. Purkki on ajaton ja kestävä valinta, joka ilahduttaa käyttäjäänsä vuosiksi eteenpäin.

UKK

Miksi valita Iittala 1881 Purkki?

Iittala 1881 Purkki on laadukas ja monikäyttöinen tuote, joka sopii niin omiin tarpeisiin kuin lahjaksi. Sen minimalistinen design ja tinkimätön laatu tekevät siitä arvostetun valinnan kodin käyttöesineeksi.

Voiko purkin kaantaa koneen pesuun?

Kyllä, Iittala 1881 Purkki on konepestävä ja kestää normaalin astianpesukoneen ohjelman.

Onko purkkiin saatavilla erikokoja?

Kyllä, Iittala 1881 Purkki on saatavilla useissa eri koossa, joten voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivan koon.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *