Kriteereihin perustuva IP-kameroiden hallinta

By | 14 toukokuun, 2024

Se on yksinkertaista … löydät parhaan ohjelmiston lisäksi parhaan kotitietokoneen voit tarkastella kiinnittää huomiota langattoman IP-kameran riippuu seuraavista kriteereistä:

– Kehon nopeus: tämä on epäilemättä säännöllisesti päätetty, että sen jotain voit ”etsiä” valvonta video. ihmisille, jotka pitävät autojen ja kuorma-autojen kiihdyttää ympäri silta, saatat tarvita enemmän kuin kaksikymmentä kehyksiä joka sekunti. Kuitenkin ihmisille, jotka katsovat henkilöä, joka juoksee hitaasti huoneen poikki, saatat tarvita vain viisi kuvaa sekunnissa. Jokaisen MiNi-IP-kameran mukana toimitetaan säännöllisesti ainutlaatuinen kotelo, jonka hinta riippuu määrittelyistäsi. On erittäin tärkeää pitää mielessä, että kotelomaksu voi lisätä tai vähentää merkittävästi videon tallentamiseen tarvittavan tallennustilan kokoa. Mitä suurempi on rungon nopeus, sitä enemmän holveja tarvitaan. Siksi sinun on aina päätettävä sovelluksessa käytettävästä pienimmästä kehyskoosta.

– Liiketunnistus: Joissakin tilanteissa on tarpeen lähettää videokuvaa vain silloin, kun valvottavalla alueella on liikettä. Kun liikettä ei ole, ei siis tarvitse tuhlata materiaalia videon tallentamiseen ja dokumentointiin. Tämä on tarpeen, jotta voidaan erottaa ”liikekriittiset” valvonta-alueen osat muista, paljon vähemmän tärkeistä osista, kun alueella ollaan. Vankan ohjelmiston, johon kuuluu ONSSI NetDVMS, avulla voit määrittää tietyt paikat ja lähettää videokuvaa vain silloin, kun näillä ”liikekriittisillä” alueilla havaitaan liikettä.

– Kameran koko: Sovellukseen tarvittavien kameroiden kokoa pidetään keskeisenä näkökohtana, joka määrittää juuri käytettävän tietokoneohjelmiston. Muutamat tietokoneohjelmistot voivat tukea enintään 32 kameraa. Kun ylität tämän määrän, saatat tarvita paljon kehittyneempää ohjelmistoa. ONSSI auttaa sinua luomaan laadukkaita tietokoneohjelmia, jotka voivat kattaa lähes kaikki tilanteet.

– Säilytys: Kuinka pitkän ajanjakson haluat säilyttää videon? Tämä kysymys liittyy suoraan hakulomakkeeseen ja perustuu säännöllisesti nykyisiin tunteisiin tai ehkä liittovaltion tai nykyisiin määräyksiin. kun taas tavoitteena on lyhentää säilytysaikaa siitä huolimatta, että noudatetaan säilytystä koskevia määräyksiä. Tarvittavan tallennustilan koko päätetään kattamalla kameroiden koko, ajanjakso dokumentointiaika, POE IP-kameroiden ratkaisu, pakkauksen lisäksi käytetyn runkomaksun. ajattele, tutustu artikkeliin ”Kuinka perustaa elokuvan varastointi” huomattavasti lisätietoja tästä.

Nyt kun sinulla on kaikki tarvittavat ratkaisut parhaan H.264 IP-kamerajärjestelmän luomiseen, mitä voit tehdä? Ota yhteyttä Kintronicsiin, niin autamme sinua mielellämme saamaan kattavan yleiskuvan projektisi toteuttamiseen tarvittavista vaatimuksista! Voit ottaa meihin yhteyttä numerossa 914-944-3425 tai käyttää konsultaatiolomakettamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *