Miksi sinun on asennettava palohälytysjärjestelmä yritykseesi – Safenet Security

By | 31 maaliskuun, 2024

Lain mukaan yritysten on asennettava tiloihinsa palohälytysjärjestelmät uuden lainsäädännön noudattamiseksi, mutta se ei ole ainoa syy, miksi sinun pitäisi asentaa uusi järjestelmä. Tulipalo on vaaraksi kaikille kiinteistöille, niin yrityksille kuin kodeillekin, ja pienikin liekinkieli voi muutamassa minuutissa kasvaa pysäyttämättömäksi infernoksi, joka tuhoaa kaiken omaisuuden ja jopa vaarantaa ihmishenkiä. Tästä syystä sinun on kiinnitettävä huomiota siihen, miten tärkeä palohälytysjärjestelmä on.

Nykyään teknologinen kehitys on mahdollistanut uusien palohälytysjärjestelmien kehittämisen, ja jos sinun on suojeltava työntekijöitäsi ja yritystäsi tulipalolta, sinun kannattaa harkita yhden näistä yksinkertaisista nykyaikaisista hälytysjärjestelmistä asentamista.

Jokainen yritys tarvitsee palohälytysjärjestelmän sekä murtohälytysjärjestelmän varkauksilta suojautumiseksi. Liikerakennuksessasi tulisi aina olla palohälytysjärjestelmä. Yleisimpiä ovat savunilmaisimet, jotka voivat laueta, kun tulipalon aikana havaitaan savua erittäin herkän järjestelmän avulla. Näin voidaan hälyttää palokunta, ja palokunta lähetetään paikalle muutamassa minuutissa. Jos palohälytin laukeaa toistuvasti virheellisesti, se voi johtaa siihen, ettei apua tarvitsevalle henkilölle anneta apua, joten pidä aina silmällä hälyttimen tilaa äläkä laukaise sitä vahingossa. Yksinkertainen tapa saavuttaa tämä on poistaa järjestelmästäsi väärien hälytysten tyypilliset aiheuttajat: jos rakennuksessasi on keittiö, älä aseta leivänpaahdinta hälyttimen lähelle.

Vielä kehittyneempi palohälytysjärjestelmä on äänievakuointijärjestelmä. Tässä järjestelmässä on valmiiksi nauhoitettu viesti, joka kuuluu hälytyksen lauetessa ja joka ohjaa kätevästi ja arvovaltaisesti työntekijäsi ja sinut turvallisimpaan strategiaan, joka päättyy aina evakuointiin.

Sinun tulisi myös huolehtia siitä, että sijoitat sammuttimet sekä sammutuspeitteet yritysrakennuksesi keskeisiin tiloihin. Jos et tiedä parasta paikkaa, voit kysyä paloturvallisuusjärjestelmän asentavalta yritykseltä tai tehdä hieman tutkimusta verkossa.

On olemassa suuri määrä yrityksiä, joiden puoleen voit kääntyä saadaksesi apua kulunvalvontajärjestelmän, kuten paloturvajärjestelmän, asentamisessa, ja jokainen niistä voi tarjota asiantuntija-apua sekä apua laitteiston asennuksessa. Jos haluat pitää työntekijäsi ja yrityksesi turvassa tulipalolta, aloita paloturvajärjestelmän tilaaminen kotiin jo tänään.

Tarjoamme ympärivuorokautista hälytysvalvontatukea, palo- ja savuhälyttimien asennusta sekä huoltoa, kunnossapitoa ja hälytysten testausta normaalisti sertifioitujen teknikkojen toimesta ja ympärivuorokautista kriisipalvelua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *