nanny still karahvi hinta

By | 25 syyskuun, 2023

Vuosien saatossa suomalaisten astiakaapista on löytynyt monenlaisia astioita ja esineitä, mutta yksi niistä on varmasti noussut ylitse muiden. Lastenastiasarja Nanny Still Karahvi on ollut suomalaisten suosikki jo useiden vuosikymmenten ajan.

Nanny Stillin suunnittelema lastenastiasto sai alkunsa vuonna 1968, kun lasitehdas Riihimäen Lasi etsi uusia tuotteita valikoimiinsa. Nanny Stillille annettiin tehtäväksi suunnitella lastenastioita, jotka olisivat turvallisia ja kestäviä käyttää, mutta samalla houkuttelevia ja lapsenmielisiä. Lopputuloksena syntyi Nanny Still Karahvi -lastenastiasto.

Nanny Still Karahvi -sarjassa on kolme erilaista astiamallia: muki, lusikallinen kulho ja karahvi. Astiat valmistettiin kestävästä lasista ja ne oli koristeltu värikkäillä kuvioilla. Suosituin kuosi oli nimeltään “Kettu ja muumio”, jossa nähtiin iloisia eläinhahmoja seikkailemassa metsässä.

Lastenastiasto oli suuri menestys, ja se löysi tiensä tuhansiin kotitalouksiin ympäri Suomen. Nanny Still Karahvi -sarjaa käytettiin niin päivittäisessä ruokailussa kuin juhlatilaisuuksissakin. Lastenastiat olivat kestäviä ja turvallisia käyttää, minkä ansiosta ne kestivät vuosien käytön ja pystyivät siirtymään sukupolvelta toiselle.

Vaikka Nanny Still Karahvi -lastenastiaston valmistus lopetettiin vuonna 1980, sen suosio ei ole hiipunut. Päinvastoin, astiaston kysyntä on kasvanut vuosien saatossa ja se on nähty jopa keräilykohteena. Harvinaisemmat kuosit ja hyväkuntoiset astiat ovat nostaneet Nanny Still Karahvin arvoa entisestään.

Nanny Still Karahvi -astiaston hinta vaihtelee suuresti riippuen kuosista, kunnosta ja ajankohdasta. Hyväkuntoinen ja harvinainen astiasetti voi maksaa jopa satoja euroja, kun taas tavalliset ja käytetyt astiat ovat edullisempia. Hinnat voivat vaihdella myös myyntikanavan mukaan, sillä nettihuutokaupoissa ja huutokauppakamarissa astioilla voi olla eri arvo kuin esimerkiksi kirpputorilla.

Nanny Still Karahvi -lastenastiasto on suomalaisten kotien astiakaappeihin jättänyt pysyvän jäljen. Sen käyttöikä on ylittänyt monia muita astioita ja sen arvo vain kasvaa vuosi vuodelta. Vaikka hintahaarukka voi olla laaja, yksi asia on varma: Nanny Still Karahvi on aina tyylikäs ja ajaton valinta lastenruokailuun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *