nanny still sulttaani karahvi

By | 25 syyskuun, 2023

Nanny Stillin Sulttaani-karahvi on yksi suomalaisten kestosuosikeista, joka on ihastuttanut suomalaisia jo vuosikymmenien ajan. Karahvi on suunniteltu suomalaisen muotoilijan ja lasitaiteilijan Nanny Stillin toimesta ja se on saanut inspiraationsa itämaisesta arkkitehtuurista ja ornamenttiikasta.

Nanny Still oli tunnettu lasiesineiden suunnittelija ja hänen tunnusmerkkinsä oli rohkeat värit ja leikkisät muodot. Stillin suunnittelema Sulttaani-karahvi ei ole poikkeus tästä tyylistä, sillä se edustaa vahvasti hänen visuaalista käsialaansa.

Sulttaani-karahvi on valmistettu värjätystä lasista ja se on saatavilla useissa eri väreissä, kuten sinisenä, vihreänä ja ruskeana. Karahvin korkeus vaihtelee, mutta se on yleensä noin 15-30 senttimetriä. Karahvi on muodoltaan pyöreä ja sen pohjassa on suippo korkki, joka estää nesteen roiskumisen.

Karahvin koristeellisuus ja omaperäisyys tekevät siitä erinomaisen lahjaidean moniin eri tilaisuuksiin, esimerkiksi syntymäpäivä- ja häälahjaksi sekä tuliaiseksi ulkomaille. Sulttaani-karahvi on myös keräilyesine, jonka arvo voi kasvaa ajan myötä.

Stillin suunnittelema Sulttaani-karahvi on saavuttanut suosiota myös kansainvälisesti ja se on osa suomalaista designperinnettä. Karahvi on voittanut useita palkintoja, kuten kultamitalin Milanon Triennalessa vuonna 1957. Stillin uniikki muotoilu ja tarkka lasinvalmistustaito tekevät Sulttaani-karahvista arvostetun lasiesineen.

Vaikka Nanny Stillin Sulttaani-karahvi on suunniteltu jo vuosikymmeniä sitten, se ei ole menettänyt viehätystään. Yhä edelleen suomalaiset ja ulkomaiset lasitaidetta arvostavat ihmiset ylistävät karahvin uniikkia muotoilua ja sen sisältämää kauneutta. Karahvin korkealuokkaisuus ja ajaton tyyli tekevät siitä tärkeän osan suomalaista lasimuotoiluperinnettä.

Nanny Stillin Sulttaani-karahvi on siis lasiesine, joka on vanginnut monien sydämet ympäri maailmaa. Se edustaa suomalaista lasimuotoilua parhaimmillaan ja kunnioittaa Nanny Stillin perintöä. Jos etsit upeaa ja persoonallista lahjaa tai haluat täydentää omaa lasikokoelmaasi, Sulttaani-karahvi on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen valinta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *