Ovatko holvimaiset kodinavaajat turvallisuusriski

By | 21 huhtikuun, 2024

Jos käytät elektronisia autotallin ovenavaimia, on mahdollista, että roisto pääsee tiloihisi melko helposti.

Kuvituskuva? Kello on seitsemän aamulla ja olet ajamassa ulos autotallista velvollisuudentuntoisesti matkalla töihin. Aivan kuten muinakin päivinä, kallistat autotallin sisääntulon ohjauspaneelia kohti pyhäkköä, suljet autotallin sisäänkäynnin ja ajat pois. Samaan aikaan autovaras pysäköi lähelle ja katselee, kun ajat pois. Hän ajaa kotiisi, osoittaa koodikaapparilla autotallin ovea ja avaa sen. Niin helppoa se on! Kun olet moottoritiellä, hän ajaa autotalliisi ja vie laukkusi. Kukaan meistä ei odota tällaista, mutta jos ovi ei ole auki, laukkusi ja kotisi voivat olla vaarassa.

Joka päivä lainvalvontaviranomaiset raportoivat samanlaisista murtovarkauksista, jotka olisi voitu helposti välttää, mutta varkaat käyttävät edelleen koodinryöstöjä päästäkseen esteettä ryhmän omaisuuteen ja klaaniin. Koska nämä laitteet voidaan laukaista satojen metrien päästä, on sietämätöntä ajatella, että kotisi voi joutua kohteeksi. Vielä pahempaa on se, että jos et saa tietää, että murto tehtiin koodikaapparilla, synoptinen roisto saattaa taantua ja muuttaa luoksesi kuukausia tapahtuman jälkeen. Käytännössä hän on havainnut avoimen, suojaamattoman portin omaisuuteesi.

Varkaat hankkivat näitä ”koodinryöstäjiä” verkkosivustoilta tai ostavat niitä lehtien takasivuille sijoitetuista mainoksista. Koodinryöstäjät voidaan valmistaa perusosista, joita voi ostaa mistä tahansa elektroniikkaliikkeestä. Lainvalvontaviranomaiset eri puolilla osavaltiota ovat herkkiä tälle; ne eivät salli näiden laitteiden luovuttamista kenellekään kirjoittajalle, koska ne pelkäävät monien piilevien rikollisten ihailua.

Koodikaappaaja voi siepata ja luoda kaukana olevan autotallin sisäänkäynnin lähettämän vertaansa vailla olevan signaalin, joka voidaan sitten kopioida ja lähettää uudelleen autotallin sisäänkäynnin kääntämiseksi. Ainoa tapa suojautua tällaiselta ilkivallalta on varustaa autotallin ovilaitteesi salauslaitteella. Luomalla miljoonia sattumanvaraisesti pyöriviä neitsytkoodeja salauslaite pysäyttää varkaat, jolloin voit tallentaa tukikohtasi varmennettuna.

Useimmat uudet autotallin ovenavaimet on jo varustettu salauslaitteella, mutta jos olet juuri ostanut autotallin ovenavaimen, sinun kannattaa testata se varmuuden vuoksi. Jos huomaat, että NYC-rullaovesi ei ole varustettu salakirjoituksella tai, on olemassa tapa muuttaa tämä.

Lift master ja Jinni tarjoavat muutossarjoja, jotka sopivat kaikkiin NYC-rullaovimalleihin, jolloin suhdeluvun toistaminen on mahdotonta. Spirit Intellicode kytkentä uudelleensyntymäsarja sopii mihin tahansa autotallin oven kynnyspuuhun, jonka jo omistat, ja antaa kuolevaisellesi saman tason suojan kuuntelua ja kirjainten skannausta vastaan kuin uusi Jinnee Intellicode irrotettuna, jolloin jokainen tunkeutuja, jolla on koodilukko, on vaikeasti tavoitettavissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *