Palkkaa turvallisuusalan yritys

By | 12 huhtikuun, 2024

Monissa tapauksissa, kun olen soittanut potentiaalisille asiakkaille, jotka mielestäni hyötyisivät ammattimaisen ja paikallisen turvallisuusyrityksen palveluista, olen törmännyt yrityksiin, jotka palkkaavat omia vartijoita. Syyt vaihtelevat yleensä siitä, että se on halvempaa, että vartijoita pystytään valvomaan tehokkaammin, jos he ovat talon sisällä, ja monista muista syistä. Suurin ongelma yritysten palkatessa omat vartijansa on se, että useimmissa tapauksissa niillä ei ole asiantuntemusta kouluttaa, valvoa ja pitää vartijoita vastuullisina. Useimmissa tapauksissa ne käyttävät vanhentuneita menetelmiä ja laitteita, mikä lisää kustannuksia, heikentää vartijoiden laatua eikä edistä taitojen kehittämistä.

Hyvä ja ammattitaitoinen vartiointiyritys tuo paljon lisäarvoa tietämyksen, kokemuksen, uusimpien menetelmien ja laitteiden sekä koulutusmenetelmien muodossa. Erinomainen vartiointiyritys käyttää hyväksi havaittua turvallisuuskonseptia, johon kuuluu elektronisten laitteiden käyttö ja valvontakäynnit vartijoiden vastuullisuuden varmistamiseksi. Asiakkaalla on mahdollisuus valita vartijat ja karsia pois ne, jotka eivät täytä heidän vaatimuksiaan. Sisäiset vartijat ovat itse asiassa yrityksen työntekijöitä, joten yrityksen omistajan on maksettava palkkaverot ja vakuutukset, ja hänellä on oltava pätevä syy ja menettely erottamaan vartija, joka ei täytä vaatimuksia.

Kun tapaan johtajia ja yritysten omistajia, he ovat yllättyneitä paitsi kustannussäästöistä myös laadusta, jonka he saavat palkkaamalla vartiointiyrityksen. Turvallisuuskonsultoinnin, yritystä ja sen työntekijöitä koskevan turvallisuussuunnitelman laatimisen ja yrityksen tiloihin lähetettävien vartijoiden kouluttamisen jälkeen johtajat ja yrityksen omistajat ovat vielä yllättyneempiä. Useimmiten he kertovat minulle, etteivät he odottaneet saavansa näin ammattitaitoista ja arvokasta palvelua. Monet yritykset muuttavat toimintatapojaan tai lisäävät kannattavuuttaan palkkaamalla turvallisuusyrityksen. Yksi asiakkaistani oli erilaisten elektroniikkalaitteiden ja muiden arvokkaiden tavaroiden tukkukauppias. Monien vuosien ajan hänen yrityksellään oli kolme kokopäiväistä vartijaa. Kun asiakas otti yhteyttä minuun, varkaudet hänen yrityksessään olivat riistäytyneet niin käsistä, että ne uhkasivat muutoin kannattavan yrityksen olemassaoloa.

Suoritettuamme turvallisuuskonsultoinnin totesimme, että kaksi vartijaa oli niin ystävällisiä työntekijöiden kanssa, että he olivat monissa tapauksissa jättäneet huomiotta törkeät varkaustapaukset. Yksi vartijoista oli yhteydessä työntekijäryhmään, joka varasti suuria määriä tavaroita ja myi niitä. Valvonnan puute, veljellinen suhde työntekijöihin ja kolmen vartijan kurittomuus veivät kukoistavan yrityksen rappeutumisen partaalle. Erotettuamme vartijat ja suuren määrän muita varkauksiin sekaantuneita työntekijöitä asensimme kamerajärjestelmän, palkkasimme vartijoita, joiden oli noudatettava tiettyjä turvaprotokollia, ja kävimme usein myymälässä tarkistamassa tilannetta. Yhdessä yössä liiketoiminnasta tuli kannattava, ja varkaudet vähenivät lähes olemattomiin. Tämä esimerkki osoittaa, että ei ole pahitteeksi ottaa aika ajoin yhteyttä turvallisuusalan yritykseen ja katsoa, eikö olisi paljon kannattavampaa palkata heidät turvallisuuspalvelujen tarjoajaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *