Palm Desert salasana Pyramid Alarm Company

By | 5 huhtikuun, 2024

Ne teistä, jotka ovat katsoneet 90-luvun elokuvan ”Trespassing”, todella ymmärtävät, kuinka tärkeää on saada turvajärjestelmä Rancho Mirageen. Elämme nyt aikakautta, jolloin on helppo ostaa nykyaikaisia ja kehittyneitä sireenejä ja langattomia liiketunnistimia. Näitä hälytysjärjestelmiä käytetään nyt laajalti koko maassa, ja kyllä, tämän turvallisuusstrategian tueksi on olemassa useita tilastoja.

Hätkähdyttävä tilasto:

– Räikeä tosiasia on, että joka kymmenes sekunti Amerikassa tapahtuu murto! Toisin sanoen yksi kahdestakymmenestä kodista on altis tälle pelottavalle toiminnalle.

– Ei ole ihme, että joka kuudes asunnonomistaja on harkitusti investoinut hälytysjärjestelmään, ja tämä määrä kasvaa joka päivä. Monet amerikkalaiset ovat yhtä mieltä siitä, että he tuntevat olonsa täysin turvalliseksi asentamalla järjestelmän, kuten Palm Springsin hälytysjärjestelmä

– Lisäksi National Burglar and Fire Alarm Associationin tilastojen mukaan murtovarkaat hyökkäävät kolme kertaa todennäköisemmin kotiin, jossa ei ole hälytysjärjestelmää.

– Kaikki nämä tekijät ovat viimeisten viiden vuoden aikana vaikuttaneet siihen, että yhä useampi 40 prosenttia asunnon omistajista on kääntynyt Cathedral City Alarmin kaltaisten yritysten puoleen asentaakseen kodin turvajärjestelmän.

Kriittiset komponentit: Yksi tärkeimmistä komponenteista on keskusasema. Se vastaanottaa kotisi hätäsignaaleja, jotka välitetään nopeasti sähköisesti ympärivuorokautiseen valvonta-asemaan. Tämä puolestaan kutsuu paikallisen palokunnan, ensihoitajat ja ennen kaikkea poliisin apuun. Näppäimistö on myös hyödyllinen käyttöliittymä, jonka avulla kotijärjestelmä voidaan sekä virittää että poistaa käytöstä. Se voi myös osoittaa ovet ja ikkunat, joita ei ole lukittu. Kovaääninen sireeni varoittaa äkillisestä tunkeutumisesta kotiin ja ilmoittaa samalla tunkeilijalle, että hänet on havaittu.

Vakuutushyödyt: Nyt kun tiedämme hälyttävät tilastot, on tärkeää turvata kodit tehokkaalla Palm Springsin hälytysjärjestelmällä. Sen ilmeisenä etuna on, että se ehkäisee asuntomurtoja sekä ilmoittaa paikalliselle poliisille tapahtumasta lähes välittömästi! Lisäksi toinen suuri etu on se, että vakuutusyhtiöt vakuuttavat mieluummin tällaisia koteja ja antavat hälyttävän 5-20 prosentin alennuksen joka vuosi. Siksi kannattaa ensin tarkistaa vakuutussäästöt, joita voit saada, jos uskot kodin turvajärjestelmän asennuksen Palm Desert Alarm Companyn ammattitaitoisten asiantuntijoiden tehtäväksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *