prisma kastehelmi purkki

By | 1 lokakuun, 2023

Prisma Kastehelmi on suomalaisen Iittalan suunnittelema purkki, joka on saavuttanut suuren suosion niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Kastehelmi-purkit ovat erittäin monikäyttöisiä ja ne sopivat niin säilyttämiseen kuin koriste-esineiksi.

Kastehelmi-purkkien tarina juontaa juurensa vuoteen 1964, jolloin suunnittelija Oiva Toikka kehitti purkin. Hänen inspiraationsa oli peräisin aamukasteesta ja sen kauniista, pisaramaisista kuvioista. Nimi ”Kastehelmi” tarkoittaa suomeksi aamukasteen helmiä, ja tämä kuvastaa hyvin purkkien ulkonäköä.

Purkit valmistetaan laadukkaasta lasista ja niissä on erilaisia kuvioita, kuten pisaroita tai renkaita. Kuvioinnit luovat purkkeihin mielenkiintoisen ja kauniin ulkonäön, joka sopii hyvin erilaisiin sisustustyyleihin. Purkit ovat saatavilla eri väreissä, kuten läpinäkyvässä, sinisessä, harmaassa, ruskeassa ja vihreässä.

Kastehelmi-purkit ovat erittäin monikäyttöisiä. Ne sopivat hyvin säilyttämiseen esimerkiksi keittiössä, kylpyhuoneessa, työhuoneessa tai vaikkapa lastenhuoneessa. Voit säilyttää purkeissa vaikkapa makeisia, keksejä, kahvia, teetä, koruja tai muita pikkutavaroita. Purkit toimivat myös mainiona lahjana, sillä niitä voi täyttää haluamallaan tavalla ja antaa esimerkiksi syntymäpäivä- tai joululahjaksi.

Kastehelmi-purkkeja voi hyvin käyttää myös koriste-esineinä. Voit asettaa purkit hyllylle tai pöydälle ja täyttää ne esimerkiksi kukilla, kivistä tai muilla koristetavaroilla. Purkit tuovat kotiisi tyylikkään ja skandinaavisen ilmeen, ja ne sopivat hyvin yhteen muiden Iittalan tuotteiden kanssa.

Prisma Kastehelmi-purkit ovat saavuttaneet suuren suosion niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Niitä myydään monissa tavarataloissa ja Iittalan omassa liikkeessä. Purkit ovat myös helppo tilata verkkokaupasta, mikä helpottaa niiden hankintaa myös ulkomailla asuville.

Kastehelmi-purkkien suosio perustuu niiden ajattomaan suunnitteluun, laadukkaaseen materiaaliin ja monipuoliseen käyttöön. Ne ovat sekä käytännöllisiä että kauniita esineitä, jotka sopivat jokaiseen kotiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *