purkki aitta rauma

By | 12 tammikuun, 2024
Purkki Aitta Rauma

Tervetuloa Purkki Aitta Raumaan

Purkki Aitta Rauma on vanhan ajan tunnelmaa huokuva kauppa Raumalla, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman käsityötuotteita, sisustustavaroita ja herkullisia herkkuja. Suosimme paikallisia tuottajia ja panostamme laatuun ja kestävään kehitykseen.

Valikoima

Meillä on laaja valikoima erilaisia purkkeja ja tölkkejä, joita voit käyttää säilytykseen, sisustukseen tai lahjojen paketointiin. Lisäksi meillä on monipuolinen valikoima käsityötuotteita, kuten neuleita, keramiikkaa ja koruja. Herkkusuiden iloksi tarjoamme myös paikallisia herkkuja, kuten hunajaa, hilloja ja maustekurkkuja.

Palvelut

Purkki Aitta Rauma tarjoaa myös erilaisia palveluita, kuten lahjakortteja, pakkauspalvelua ja tilauspalvelua. Voit myös osallistua erilaisiin käsityö- ja askartelutapahtumiin, joita järjestämme säännöllisesti. Henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan ja antamaan vinkkejä tuotteiden valinnassa.

Yhteystiedot

Olemme avoinna maanantaista perjantaihin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-15. Osoitteemme on Kirkkokatu 10, 26100 Rauma. Voit myös ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numerossa 010 1234 567 tai sähköpostitse osoitteessa info@purkkiaittarauma.fi.

Johtopäätös

Purkki Aitta Rauma on oiva paikka niin lahjaideoita etsiville, käsityöharrastajille kuin herkkusuiden iloksi. Tule tutustumaan laajaan valikoimaamme ja viihtymään vanhan ajan tunnelmassa! Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi kauppaamme.

UKK (Usein kysytyt kysymykset)

1. Onko kaupassanne parkkipaikkoja?

Kyllä, meillä on edessä ja takana olevat parkkipaikat asiakkaillemme.

2. Tarjoatko lahjakortteja?

Kyllä, tarjoamme lahjakortteja, joilla voi ostaa tuotteita kaupastamme.

3. Voinko osallistua käsityötapahtumiin, vaikka en ole kokenut käsityöharrastaja?

Tottakai! Järjestämme tapahtumia kaiken tasoisille käsityöharrastajille.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *