Tao tiesi kodin turvallisuuteen

By | 14 huhtikuun, 2024

Nykyään monet kodinomistajat haluaisivat varaa kodin turvajärjestelmään, joka sisältää ainakin ovianturit, pääohjauspaneelin ja äänekkään sireenin. Nykyisessä taloustilanteessa tämä ei kuitenkaan ole monille todellisuutta. Itse asiassa monet uhraavat oman ja perheensä turvallisuuden, koska heidän on käytettävä rahaa sen sijaan ruokaan tai vuokraan. Tämä on valitettava tilanne, koska jokainen ansaitsee tuntea olonsa turvalliseksi kotonaan.

Onneksi on yksi tapa tehdä kodista turvallisempi, joka ei maksa paljon rahaa. Osta yksinkertaisesti tarroja ja tarroja, jotka osoittavat, että sinne on asennettu hälytysjärjestelmä, vaikka sinulla ei olisi sellaista. Tämä saattaa tuntua yksinkertaiselta idealta, joka ei voi mitenkään toimia, mutta yllätyt, että tämän yhden yksinkertaisen toimenpiteen avulla kotisi on kolme kertaa epätodennäköisempi murtojen kohde.

Mieti tätä hetki. Jos olisit murtovaras, valitsisitko mieluummin talon, joka näyttää siltä, että siihen on asennettu hälytysjärjestelmä, vai sellaisen, jossa sitä ei ole? Jos olet kuten useimmat varkaat, valitsisit mieluummin talon, jossa ei näytä olevan turvajärjestelmää. Vaikka murtovaras päättäisikin, että kyltit ja ikkunatarrat ovat väärennettyjä, hän ei luultavasti ota riskiä murtautua sisään, varsinkaan jos lähellä on useita muita taloja, joita ei ole suojattu samalla tavalla.

Vaikka tarrat ja kyltit kannattaa hankkia aidoilta kodinturvayhtiöiltä, voit itse asiassa käyttää mitä tahansa mainosta. Osta vain sellaisia, joissa on realistiselta kuulostava nimi ja puhelinnumero, vaikka se ei olisikaan oikea numero, ja kodistasi tulee heti turvallisempi kuin se oli ennen kylttien kiinnittämistä. Useimmiten nämä kyltit ja tarrat ovat edullisia, mutta niiden käytön vaikutus on valtava.

Jos haluat viedä valeturvajärjestelmäsi askeleen pidemmälle, voit hankkia edullisia mutta realistisia turvakameroita, jotka voidaan sijoittaa useisiin näkyviin kohtiin ympäri kotiasi. Murtovarkaat eivät käytä aikaa selvittääkseen, tallentavatko nämä kamerat todella, ja koska ne näyttävät aivan aidoilta, useimmat rikolliset eivät ota riskiä murtautua kotiisi.

Turvajärjestelmät voivat maksaa omaisuuden, ja se on rahaa, jota sinulla ei välttämättä ole. Onneksi väärennettyjen turvajärjestelmäkylttien ja väärennettyjen turvakameroiden asentamisen avulla voit saada ainakin osan oikean turvajärjestelmän eduista ilman suuria rahasummia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *