Tekeekö kodin varastointikiharan hinta siitä ostamisen arvoisen ostoksen?

By | 9 toukokuun, 2024

Rullaverhotallin hinta on yleensä korkeampi kuin useimpien rullaverhotallien ovien. Kustannusten erojen näkeminen ja huollon ja korjausten ja ongelmien huomioon ottaminen, jotka voivat olla tilan tekemistä, voi olla aluksi lannistavaa, mutta ennen kuin teet puristetun autotallin sisäänkäynnin suunnittelusta, kustannukset eivät ole poikkeuksellinen jälkikäteinen ajatus, joten tehkäämme tutkimusta muutamasta plussasta ja mahdollisista haittapuolista, jotka voivat olla yhteisomistuksessa molemmilla tyyleillä: hologrammi ylöspäin linkkiovet ja shutter-tyyliset ovet, jotta voit korostaa puoliksi kirjaimellista määritelmää autotallisi ympärillä.

Mitkä ovat ikkunaluukkujen hyvät puolet

Terävillä saranoilla kääntyvät autotallin ovet maksavat monta kertaa vähemmän, riippuen siitä, minkä liikkumistavan valitset. Ne ovat pitkänomaisia ja eivät myöskään vaadi käytännössä lainkaan korjauksia tai korjausosia. Tämä saattaa tuntua sinusta edulliselta valinnalta.

Kaihtimien haitat

Saranoilla pidettävät ovet eivät välttämättä ole yhtä varmennettuja kuin rullaovet. Sinulla ei myöskään ole automaattisen autotallin sisäänkäynnin rikkautta, joten sinun on päästettävä itsesi fyysisesti autotalliin ennen kuin pääset sisään ja ulos. Tämän kynnyksen ylimääräinen haittapuoli on se, että sinun on liikuttava, jotta pääset sisään ja ulos. Joten jos autosi on tielläsi, et voi antaa sisäänkäyntiä (s) autotalliin, ellei autosi ole tarpeeksi pitkälle sanktioitu, jotta se varustaa tarpeen rytinää epäsuoran oven otsikon poseeraa tai saada halu viistettyyn lasitukseen ja uusiin vaihtoehtoihin, poistumisesi voi antaa signaalin kääntyä lähemmäs (tai tasoittaa) ovet, jotka ajautuvat ylös.

Cons of Wave Roll up gate NYC

Roll up hump gate on mekanismi, joka voi koostua useista osista, kuten: kaapelit, pyörät, käytävä ja jouset. Mikä tahansa näistä osista voi epäonnistua tai muuttua sään vaikutuksesta ja lakata toimimasta. Tämä voi vaatia autotallin oven korjausta ja kiinnittämistä. Se voi myös vaatia lääkärin apua. Useimmille ihmisille kerrotaan, että yhdistettyjen jousien, kuten voiman purkautumisen, muuttaminen ei ole turvallista onnettomuuden piilevän vaaran vuoksi, joten lisäkustannuksia voi aiheutua, jos joudut tällaiseen sisääntuloon.

Pollariovien edut

NYC-rullaovien avulla voit käyttää puoliautomaattista autotallin sisäänkäyntiä, jos tunnistat. Sinun ei tarvitse häiritä autotallisi aktiivista toimintaa, jos autosi, polkupyöräsi tai ruohonleikkurisi on aivan oven edessä, koska et tarvitse vapaata tilaa voidaksesi avata oven vaivattomasti. Lisäksi rullaovien lämmönsiirtokerroin on korkeampi, koska oven ympärillä on suojavaippa kuin saranoilla aukeavilla ovilla. Saatat pitäytyä saranallisen sisäänkäynnin suuntautumisessa, tai ehkä olet päättänyt, että olet valmis maksamaan tekijälle puristetun autotallin oven kynnyksen lavasta — delta-kustannukset ja kaikki. Olipa esimerkki mikä tahansa, toivottavasti löydät valtiokokoelman, joka auttaa sinua toimimaan yhtä päättäväisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *