Tietojesi suojaaminen ja varkauksien estäminen

By | 6 huhtikuun, 2024

Yritykset ympäri maailmaa asentavat kalleimpia turvajärjestelmiä, huipputeknisiä palomuureja ja muita varkauksien havaitsemis- ja estämisohjelmia, mutta kaikki turhaan. Joka vuosi sadat yritykset raportoivat miljardien dollarien arvoisista tietovarkauksista. Seuraavassa luetellaan joitakin toimenpiteitä, jotka yritysten tulisi toteuttaa estääkseen tietojen ja tuotteiden varastamisen laitoksessaan.

Käytä teknisesti kehittyneitä järjestelmiä:

Varkauksia on mahdotonta estää koko ajan, mutta yhden askeleen edellä oleminen auttaa varmasti. Kehittyneiden järjestelmien, kuten korttiavainjärjestelmien, avulla yritykset voivat estää pääsyn luvattomille alueille. Ne ovat varmasti edistyksellisempiä kuin vanhat avainlukot, koska sinun tarvitsee vain valita paikat, joihin pääsy on sallittu, ja paikat, joihin se ei ole sallittua. Ja jos huolimattomille työntekijöille näytetään ovea, heidän kulkukorttinsa voidaan deaktivoida, jotta he eivät voi käyttää niitä väärin. Vaarallisimmille alueille voidaan asettaa rajoituksia, ja pääsy voidaan sallia vapaasti sinne, missä uhka ei ole todennäköinen.

Korttijärjestelmän lisäksi voit parantaa turvallisuutta varustamalla yrityksen valvontakameralla. Jos joku työntekijä onnistuu rikkomaan sääntöjä, nämä valvontakamerajärjestelmät pystyvät tallentamaan rikkoneen työntekijän videolle. Näiden kameroiden resoluutio voi olla 2-20 megapikseliä, ja ne tarjoavat selkeän resoluution.

Erityisen tietosuojakäytännön luominen:

Vaikka jotkin edistyneimmistä järjestelmistä voivat auttaa suojaamaan tietojasi, ne eivät aina ole idioottivarmoja. On aina hyvä idea laatia erityinen ja kattava tietosuojapolitiikka. Työntekijöille on iskostettava yrityksen tietoturvapolitiikan kunnioittamisen ja resurssien suojelun kulttuuri. Tähän kuuluvat säännölliset seminaarit, uusien työntekijöiden perehdyttäminen tietovarkauspolitiikkaan jne.

Pääsynvalvonta:

Kuten aiemmin mainittiin, on tärkeää säännellä työntekijöiden pääsyä. Tätä varten voit käyttää videokosketusjärjestelmiä, jotka turvaavat rakennuksesi ja joiden avulla voit valvoa tiloihisi tulevia henkilöitä. Ne sopivat erinomaisesti toimistoihin, kerrostaloihin, hoitokoteihin jne.

Lisäksi voidaan tehdä pieniä mutta konkreettisia toimia, kuten luoda vahvoja salasanoja, asentaa vahva palomuuri, virustorjunta ja lopuksi kouluttaa työntekijät oikeisiin asioihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *