Turvamiesten palkkaaminen

By | 12 huhtikuun, 2024

Monet rakennustyömaiden, kaupallisten tilojen, kerhojen ja kauppojen työntekijät ajattelevat, että vartijan palkkaaminen tarkoittaa yksinkertaisesti kenen tahansa palkkaamista ja sitä, että hän vahtii omaisuutta tai kauppatavaraa. Monet asiakkaat uskovat, että vartijapalvelujen tarjoaminen on ammattitaidotonta työtä, ja heille pitäisi maksaa jotain lähellä vähimmäispalkkaa. Vartijapalveluiden tarjoaminen on ammattimaista työtä, joka edellyttää tiettyjä taitoja ja pitkää koulutusta. Vartiointiyritys investoi paljon rahaa työntekijöidensä kouluttamiseen ja varmistaa, että he ovat vastuuntuntoisia. Lain tuntemus suojaa sekä vartiointiyritystä että asiakasta vakavilta vastuilta. Asianmukainen koulutus oikeiden päätösten tekemiseen suojelee asiakkaan omaisuutta ja tavaroita. Vartijoiden pitäminen vastuullisina varmistaa, että turvallisuuspalvelut suoritetaan asiakkaan odotusten mukaisesti.

Olen tavannut projektipäälliköitä suurista rakennusyrityksistä, jotka tarjoavat rakennuspalveluja pääasiassa valtion virastoille. He kertoivat minulle, että jotkut työnjohtajat maksavat kodittomille kymmenen dollaria yöltä siitä, että he vahtivat heidän työmaitaan. Partioidessaan valvojamme kohtasivat ihmisiä, jotka nukkuvat rakennustyömaalla ja joiden on vartioitava sitä varkauksilta ja ilkivallalta. Kun työläiselle tai kodittomalle maksetaan työmaan vartioinnista, rakennusliike ja sen asiakas solmivat työsuhteen palkkaamansa henkilön kanssa. Jos hän loukkaantuu työssä, johon häntä ei ole koulutettu ja josta hän ei suoraan sanottuna tiedä mitään, siitä aiheutuu rakennusyritykselle suuri vastuu. On parempi jättää työmaa vartioimatta kuin luoda itselleen näin suuri vastuu.

Saan puheluita asiakkailta, jotka yrittävät neuvotella turvallisuuspalvelujen hinnasta. Heidän tärkein argumenttinsa on, että turvallisuuspalvelujen tarjoaminen ei vaadi erityistaitoja. Selitän heille, että vartijamme saavat vuosittain noin neljä tuntia ammattikoulutusta monista eri taidoista, jotka ovat ehdottoman välttämättömiä työn suorittamiseksi. Lisäksi vartiointiyritys tarjoaa yleisen vastuuvakuutuksen, työntekijöiden korvaukset ja autovakuutuksen. Vartijoille osoitetaan yksittäiset työpisteet ja heidät koulutetaan turvallisuussuunnitelman mukaisesti, jonka on laatinut turvallisuuskonsultti, jolla on vuosikymmenien kokemus turvallisuusalalta. Lisäksi vartijoita valvotaan erilaisilla elektronisilla laitteilla ja esimiesten päivittäisillä käynneillä.

Yleisesti ottaen jonkun kadunvartijan tai sellaisen henkilön palkkaaminen, jolla ei ole pätevyyttä, koulutusta ja valvontaa, antaa vääränlaisen turvallisuuden tunteen. Aikana, jolloin monet yritykset ovat vaikeuksissa, on ymmärrettävää, että ne yrittävät säästää rahaa, mutta niiden ei pitäisi luoda itselleen lisäriskejä ja -vastuita. Monet turvallisuusalan yritykset ymmärtävät, että vartijoita palkkaavien yritysten budjetit ovat rajalliset. Siksi turvallisuuskonsultit, joilla on kokemusta ja asiantuntemusta, laativat turvallisuussuunnitelman, joka sopii asiakkaan budjettiin. Asiakkaiden, jotka kokevat olevansa tietyssä riskissä, tulisi yksinkertaisesti soittaa muutamaan turvallisuusalan yritykseen ja selvittää, onko heillä varaa ammattimaisiin palveluihin. He tulevat yllättymään siitä, miten edullisia pätevät, ammattitaitoiset ja hyvin vakuutetut palvelut voivat olla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *