ultima thule karahvi iso

By | 9 lokakuun, 2023

Ultima Thule tarjoaa ainutlaatuisen tavan nauttia kahvihetkestä

Ultima Thule Karahvi Iso on suunniteltu täyttämään vaativimpien kahvinharrastajien tarpeet. Tämä upeasti muotoiltu karahvi on valmistettu kestävästä ja laadukkaasta lasista, jonka ansiosta se kestää käyttöä ja säilyttää kahvin aromikkuuden pitkään.

Karahvin muotoilu on saanut inspiraationsa Pohjoisen jäämeren jäävuorista, ja se heijastaa suomalaisen muotoilun perinteitä. Ultima Thule Karahvi Iso on kooltaan sopiva suuremmankin kahviseurueen tarpeisiin, ja sen tilavuus on huimat kolme litraa. Tämä tekee siitä täydellisen valinnan esimerkiksi yritysten tiloissa järjestettäviin palavereihin tai perhejuhliin.

Karahvi on suunniteltu siten, että se vangitsee kahvin aromit ja maut parhaalla mahdollisella tavalla. Ultima Thule Karahvi Iso on varustettu käytännöllisellä kantokahvalla, joka helpottaa sen siirtämistä ja kaatamista. Lisäksi sen sulavalinjainen muotoilu tekee karahvista esteettisesti miellyttävän katsoa ja kahvin tarjoaminen vieraillle tyylikästä.

Karahvin kannessa on tiivis korkki, joka pitää kahvin lämpimänä pitkään. Näin voit nauttia juuri valmistamastasi kahvista vielä pidempään. Ultima Thule Karahvi Iso on myös helppo puhdistaa, sillä se kestää astianpesukoneen.

Ultima Thule Karahvi Iso on loistava valinta kaikille kahvin ystäville, jotka arvostavat laadukasta muotoilua ja haluavat tarjota kahvijuomaa suuremmallekin seurueelle. Sen tilavuus ja kestävä rakenne tekevät siitä kätevän ja pitkäikäisen lisäyksen kahvivalikoimaasi.

Hanki Ultima Thule Karahvi Iso ja nauti kahvihetkestäsi täysin siemauksin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *