Uusi videovalvontajärjestelmä Batesin piirikunnan sheriffin toimistoon ja lainvalvontakeskukseen.

By | 5 huhtikuun, 2024

Kun paikallishallinnot ja lainvalvontaviranomaiset eri puolilla maata tuntevat olevansa puristuksissa vähenevien tulojen ja kasvavien palveluvaatimusten välillä, korkean turvallisuustason ylläpitäminen vankilaympäristössä voi olla haasteellista. Näin on Missourin osavaltion Batesin piirikunnassa, jossa sheriffinviraston ja siihen liittyvän lainvalvontakeskuksen on tarjottava korkea turvallisuustaso rajallisin taloudellisin resurssein. Batesin piirikunnan lainvalvontakeskus rakennettiin vuonna 2004, ja siinä säilytetään Batesin piirikunnan, Yhdysvaltain sheriffipalvelun, ympäröivien kaupunkien kuntien ja kaikkien naapurikuntien vankeja. Keskukseen mahtuu 100 vankia, joista suurin osa on tutkintavankeja tai vankeusrangaistusta suorittavia vankeja. Kun sheriffin toimisto totesi, että analogiset kamerat ja useat tallennusalustat olivat liian hankalia käyttää, se pyysi tarjouksia uusien kameroiden, tallennuslaitteiden, tuen ja koulutuksen uudelleen suunnittelusta ja asentamisesta ja pyysi, että budjettinäkökohdat olisivat keskeisiä kaikille tarjouksen tekijöille.

Midwest Digital Systems, jonka kilpailukykyinen tarjous, yksityiskohtainen asennussuunnitelma, kokemus ja resurssit valittiin toteuttamaan tämä tärkeä työ. Asennuksen ainutlaatuisuus ja monimutkaisuus johtui tarpeesta säilyttää vankien vankiloissa sama korkeatasoinen eristys kuin normaalitoiminnassa, mutta tarjota turvalliset alueet johdotuksia ja kameroiden sijoittamista varten. Kehitettiin aikataulu, joka mahdollisti vankien liikkumisen sen mukaan, mitkä alueet olivat rakenteilla. Lisäksi kaikki asentajien käyttämät työkalut oli inventoitava työvuoron alussa ja lopussa. Midwest Digital Systems vastasi onnistuneesti ainutlaatuisiin haasteisiin, joita laitteiden asentaminen tähän vankilaan asetti. Vankilan hallintojohtaja, majuri Jason Lawrence sanoi: ”Kaikki sujui sujuvammin ja nopeammin kuin odotimme, ja he kunnioittivat päivittäistä työtämme ja tekivät parhaansa pysyäkseen poissa tieltä.”

Midwest Digital Systemsin ratkaisu oli hybridisuunnittelu, jossa käytettiin piirikunnan nykyisiä analogisia kameroita aina kun mahdollista, jotta aiemmista investoinneista saataisiin kaikki hyöty irti, ja kun tarvittiin korkeampaa resoluutiota, asennettiin Arecontin megapikselin digitaalisia kameroita. Midwest Digital käytti tässä hankkeessa Exacq Technologiesin hybridipalvelimia, jotka mahdollistavat sekä analogisten että IP-valvontakameroiden saumattoman integroinnin ja tallentamisen yritysluokan järjestelmissä. Tämän hybridirakenteen ansiosta kaikkien kameroiden videot voidaan tallentaa exacqVision-tallentimiin, mikä tarjoaa yhden ainoan helppokäyttöisen käyttöliittymän koko järjestelmälle ja kaikille kameroille.

Midwest Digital on myös lisännyt videon tallennuskapasiteettia ja säilytysaikaa aiempaan järjestelmään verrattuna ja mahdollistanut aikaviiveen ja liiketallennuksen käytön kaikissa kameroissa varmistaakseen, että kriittinen videokuva on aina saatavilla. Exacqin uudet analogiset hybriditallentimet ovat myös parantaneet nykyisten analogisten kuvien yleistä tallennuslaatua lisäämällä tallennusresoluutiota.

ArecontVisionin 5 megapikselin kameroiden käyttö 2560 x 1920 kuvan resoluutiolla vähensi kameroiden määrää keskeisillä alueilla ja lisäsi yksityiskohtia rikosteknisissä sovelluksissa. Laajakulmaisempien objektiivien käyttö mahdollisti kameroiden sijoittamisen niin, että kameroista saatiin avainnäkymiä, jolloin käytettiin vain yhtä kameraa useiden analogisten kameroiden sijasta.

Majuri Lawrencen mukaan sheriffin toimisto on parantanut huomattavasti digitaalisten kameroiden kykyä zoomata tiettyjä alueita paljon aiempaa selkeämmin. Lisäksi uuden exacqVision-tallennusalustan ansiosta on helpompi palata taaksepäin ja etsiä ja löytää tiettyjä tapauksia.

Midwest Digital Systems on maksimoinut järjestelmän käytettävyyden käyttämällä useita palvelimia, RAID-redundanssia ja kahta virtalähdettä. Jos yksi palvelin menee epäkuntoon, kriittiset kuvat voidaan siirtää nopeasti toiselle palvelimelle, jotta näkyvyys laitoksen keskeisillä alueilla säilyy. Samoin IP-kameraverkko on erillisessä IP-infrastruktuurissa, jolloin se voidaan erottaa yleisestä verkkoliikenteestä.

Konfiguroimalla, puhdistamalla ja säätämällä aiemmin asennetut analogiset kamerat ja lisäämällä ArecontVisionin monimegapikselikamerat Midwest Digital Systems tarjosi kattavan laajennuksen laitoksen videovalvonnan kattavuuteen ilman alkuperäisen järjestelmän täydellistä jälkiasennusta, mikä säästi piirille merkittäviä kustannuksia.

Ei pelkästään videovalvonta parantunut. Koska ehdotus videokameroiden asentamisesta oli piirin budjetin puitteissa, se pystyi harkitsemaan myös haastattelu- ja varaushuoneissa tapahtuvan äänitallennuksen parantamista. Uusien, korkeatasoisempien mikrofonien ansiosta myös näissä tiloissa nauhoituksen laatu on parantunut. He pystyvät nauhoittamaan kuljettajien puhalluskokeen heidän käyttäytymisensä määrittämiseksi ja tallentamaan heidät tarvittaessa levylle tuomioistuinta varten.

Batesin piirikunnan sheriffin toimisto ja lainvalvontakeskus saivat ammattimaisen asennuksen, ja nyt ne voivat tarjota entistä parempaa turvallisuutta pienellä budjetilla, ja asennus saatiin valmiiksi ennen aikataulua. Chad Anderson, Batesin piirikunnan sheriffi, oli niin tyytyväinen asennuksen tuloksiin ja vankilan parantuneeseen turvallisuuteen, että hän suositteli Midwest Digital Systemsia mielellään muillekin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *