Väärä mainonta voi tehdä sinusta turvallisemman

By | 4 toukokuun, 2024

Usko tai älä, sinun ei tarvitse käyttää omaisuuksia kodin turvajärjestelmään ollaksesi turvassa kotonasi. Olet luultavasti kuullut mainoksia, joissa sanotaan, että sinun on asennettava markkinoiden paras kodin turvajärjestelmä, tai et suojaa perhettäsi niin hyvin kuin sinun pitäisi. Tietenkin kodin turvajärjestelmän asentaminen on loistava tapa tehdä kodistasi ja perheestäsi turvallisempi. Se antaa mielenrauhaa tietäen, että ulkopuolinen valvontayhtiö pitää kotiasi silmällä silloinkin, kun sinä et voi. Se on myös vakava pelote mahdollisille murtovarkaille, jotka ottavat mieluummin riskin kodissa, johon ei ole asennettu turvajärjestelmää, kuin kodissa, johon on asennettu.

Kaikilla ei kuitenkaan ole varaa kodin turvajärjestelmään, ainakaan aluksi. Onneksi on olemassa keino pitää itsensä turvassa, vaikka sinulla ei olisikaan varaa asentaa täydellistä järjestelmää. Avainasemassa on väärä mainonta. Sinun on saatava kiinteistösi näyttämään siltä, että sinne on asennettu hälytysjärjestelmä, vaikka sitä ei olisikaan.

Paras tapa tehdä tämä on pystyttää kiinteistön ympärille kylttejä, joissa ilmoitetaan, että kotiisi on asennettu turvajärjestelmä. Kylttejä on monenlaisia, mutta niillä kaikilla on sama tarkoitus. Ne ”kertovat” mahdollisille murtovarkaille, että he ovat vaarassa jäädä kiinni, jos he yrittävät murtautua kotiisi. Useimmat murtovarkaat eivät yritä tarkistaa, ovatko kyltit aitoja vai eivät. Heillä ei ole aikaa siihen. Heidän tavoitteenaan on päästä sisään ja ulos talosta mahdollisimman nopeasti, ja jos he luulevat joutuvansa kamppailemaan hälytysjärjestelmän kanssa, he lähtevät.

Varmista, että kyltit ovat näkyvissä kaikkina vuorokauden aikoina, jotta mahdollinen rikollinen naapurustossasi ymmärtää, että kotiasi on syytä välttää. Jos sinun on asennettava ulkovalaistus, jotta kyltit näkyvät pimeällä, tee niin. Ulkovalaistus on tärkeä osa mitä tahansa kodin turvajärjestelmää, joten sen asentamisella et menetä mitään.

Muista, että yksi parhaista tavoista estää murto on estää murtovarasta yrittämästä murtautua kotiisi. Mainostaminen siitä, että sinulla on asennettu turvajärjestelmä – vaikka sinulla ei olisikaan – on hyvä tapa tehdä tämä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *