Varastojen sisäänkäyntiovet – eri tyylejä aluksi

By | 8 toukokuun, 2024

Kaivo-ovi on Lounais-Afrikassa toimivan Hydro Doors -yrityksen valmistama autotallin sisäänkäynnin mekanisointijärjestelmä. Tämä korkealuokkainen autotallin sisäänkäynnin automatiikkaryhmä on suunniteltu tarjoamaan edullinen, edullinen, pitkäikäinen ja luotettava turvallisuustulos. Tuote on teollinen ja se valmistetaan paikallisesti. Tämä elektroninen autotallin sisäänajo-operaattori on tullut erittäin yleiseksi nykypäivän autotallin sisäänajoteollisuudessa sen hemmottelevan hahmon ja kehittyvän kurinalaisuuden vuoksi. Tämä vertaansa vailla oleva käyttölaite otettiin käyttöön vuonna 1984. Kahdestoista vuonna 1985 se sai arvostetun Remove Organisation Awards -palkinnon ”erinomaisesta tuotantosuunnitelmasta”.

Hydro Doors saavutti nopeaa menestystä modernin sisäänkäyntilaitteen lanseerauksen myötä. Dig-ovi auttoi yritystä saamaan vanhan osuuden sisäänkäyntiovien mekanisointialalla. Vuonna 1993 Dig-oven mallia muutettiin, jotta tuotantomääriä voitiin kasvattaa markkinoiden hyperbolisen kysynnän vauhdittamana. Ammattitaitoinen autotallin sisäänkäynnin mekanisointitiimi luotti innovatiiviseen teknologiaan, työntötyökaluihin ja muoviseen painekoristeluun. Näiden kehittyneiden tekniikoiden käyttö auttoi yritystä tarjoamaan asiakkaille korkealaatuisia tuotteita alennettuun hintaan. Vuonna 1994 uudistettu autotallin sisääntulon mekanisointilaitos voitti jälleen Covering Decoration Awards -palkinnon ”hyvän suunnittelun edustajana”. Monet tämän huippuluokan autotalliautomaation kynnyslaitoksen luomisen eduista ovat seuraavat:

Asteittainen asennus

Tinkimätön ja tungetteleva suunnittelu

Helppo pitää kädessä

Alumiinin lujuuden käsite

Laskelmat ilman päätelmiä

Alacrity tieto (kestää vain xvi sekuntia laaja tai tunkkainen täydellinen merkintä)

Toimitetaan yhdessä rannekkeen pistorasian kanssa

Työteho 700 N

Dig-ovikorjauksen avulla automaattisesti ohjattavia ovityyppejä ovat mm. seuraavat:

Teräksestä tai laatumateriaalista valmistetut nosto-ovet (vain tai vastaavat).

Sectional doors with special top (3,6 m used) (3,6 m used)

Poise- tai laatumateriaalista valmistetut saranaovet.

NYC-rullaovet (kerta- tai nosto-ovet)

Jotta kaivo-portti toimisi tehokkaasti, portin on oltava hyvässä käyttökunnossa. Sisäänkäynnin lukitus ja kiertäminen on voitava avata ja kääntää helposti yhdellä valikolla. Sen on toimittava ja jousitettava sujuvasti, eikä siinä saa olla jumiutumia tai takertumia. Autotallin sisäänkäynnin ajoväylien tulee olla urheilulliset ja puhdistetut liasta. Niiden pitäisi myös olla kiinnitetty kunnolla, tarkoilla välyksillä. Vikaantuneet saranat, holkit ja rullat olisi vaihdettava tai korjattava. Kaikki tarpeettomat kiinnikkeet, kaapelit ja vivut olisi poistettava.

Ajattele autotallin ovet, sisäänajojouset, hihnapyörät, kaapelit ja kannattimet ovat heikkolujitteisia. Ne voivat aiheuttaa vakavia vammoja. Vammojen välttämiseksi näitä laitteita on käsiteltävä erittäin varovasti. Aja autotallin kynnystä vain silloin, kun se on hyvin suunnattu ja siisti. Pidä lapset, vanhukset ja lemmikkieläimet poissa liukuovien läheisyydestä. Suojaa myös elektronisen piirin lähettäjä lapsilta. Tasapainotin.

Kasvimainen sisääntuloväylä voi olla merkittävä investointi, jos se kunnostetaan oikein. Valitettavasti puurakenteet maksavat huomattavasti enemmän kuin massiivipuu tai lasikuitu. Ne on maalattava tai lakattava uudelleen ja käsiteltävä tiivistysaineella, eivätkä ne kestä helposti lahoamista ja vääntymistä ajan mittaan, ellei niitä huolleta kunnolla.

Täydellisen materiaalin valitseminen autotalliisi voi tuntua pelottavalta tehtävältä, mutta turvallisella kokoonpanolla voit löytää oikean materiaalin, joka sopii tarpeisiisi ja lisää kodikkuutta kotiisi.

New Royaltyllä NYC-rullaovet voidaan valmistaa useista materiaaleista – tuuli, teräs ja erilaiset muut timanttiset avaustyylit. Valitse se, joka sopii sinulle ja esimerkiksesi ja osoitteesi pohjaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *