Varastokodin kustannukset – tutustu yleisiin kustannuseroihin ennen kuin aloitat ostosten teon.

By | 7 toukokuun, 2024

Autotallin oven sisäänkäynnin hinnat vaihtelevat useiden eri tekijöiden mukaan. Jos esimerkiksi alat tehdä kynnystä itse, se voi leikata kustannukset joskus puoleen. Muussa tapauksessa hinnat ovat lukemattomia korkeammat, jos turvaudut autotallin oveen, jossa on alennus tai jos kynnys on epätyypillisen kokoinen. Autotallin ovimoduulin hinnat poikkeavat useimmiten myös oven materiaalista riippuen. Autotallin oven hinnat voivat vaihdella 300 ja 3000 dollarin välillä.

Tässä on monia tyypillisiä autotallin oven hintoja:

$300-$500 (ilman asennusta) – Uusi keskikokoinen 16’x7′ autotallin sisäänkäynti. Tämä sopraano ei salli artefakteja. Sopran moduuli riippuu valitsemastasi tulovaihtoehdosta. Tämä hinta voi muuttua ajoittain, ja saat sisäänkäynnin hissin eristyksellä ja tukiverhouksella. Sisäänkäynti perintö siirtyy oppaan kanssa. Esität köyhyyden yhteisiä työkaluja päästäksesi alkuun. Sisäänkäynnin aloittamiseen voi kulua 2-3 mekaanisen koulutuksen saanutta henkilöä.

$400-$700 (asennus) – Uusi 16’x7′ kalteva tai ylöspäin suuntautuva maali- tai alumiininen sisäänkäynti ulkovaipalla. Alumiiniset ainutlaatuiset vinot ovet ovat erittäin kevyitä ja ne eivät ruostu. Samalla ne taipuvat helposti. Näiden autotallin ovien hinnat mahdollistavat auktoriteetin aloittamisen.

$600-$700 (asennuksen kanssa) – Osta uusi 16’x7′ eristämätön ainutlaatuinen sisäänkäynti halvemmasta puusta. Kustannuksiin sisältyy myös urheilijamaksu.

$750-$1,200 (asennuksella) – Osta uusi 16’x7′ poise-ulkoilu ja anna se ammattilaisen asentaa. Halvemmat mallit ovat yleensä ohuita ovia; paljon kalliimmat mallit ovat paksummasta metallista valmistettuja pariovia, joiden välissä on vaahtomuovieristys. Paljon kalliimmat ovet ovat yleensä 2 tuumaa paksuja, täynnä eristettä, niissä on paksummat paneelit, säänkestävät ja rohkeammat tiivisteet. Manhattanin rullaovet eivät hapetu eikä niitä tarvitse maalata uudelleen niin monta kertaa kuin näyttelijänovia, mutta niihin jää jälkiä ja korjaaminen voi olla vaikeaa.

800-1 000 dollaria (asennus) – tässä kustannusrajassa saat uuden 16’x7′:n eristetyn 16’x7′:n osastoisen rullaoven, joka on järjestetty karkeasti viimeistelyyn, mikä on eduksi ammattimaiselle aloitukselle.

1 200- 2 000 dollaria (asennus) – saat vaihtoehdon uudesta 16’x7′:n korkeammasta päästä olevasta rullaovesta, jossa on sävytetyt tuulipaneelit. Näiden autotallin ovien hinnat riippuvat kasvillisuuden ja koristeellisten paneelien lisäysten tyypistä, mukaan lukien asennus.

1 200 dollaria (asennus) – voit hankkia suuren 16’x8′:n roll-up-oven, joka koostuu kahdesta roll-up-paneelista, jotka on sijoitettu 2 tuuman polyuretaanikuplan väliin, jossa on valmiiksi maalattu matala osa. Hinta sisältää maksun esineistä.

$1300 (asennuksen kanssa) – useimmat tuuliluokitellut ovet maksavat suunnilleen tämän verran. voit ostaa uuden 16’x7′ tuuliluokitellun oven, ja hinta sisältää asennuksen.

2 500-3 000 dollaria (asennus) – vaativille asunnonomistajille voit ostaa uuden mittatilaustyönä valmistetun kirjailijan ulko-oven tässä sopraanokokoonpanossa. Tekijätyylit ovat muodikkaita tuoreen ulkonäkönsä ja vetovoimansa vuoksi. Klubiovet tarvitsevat kuitenkin korjauksia, sillä ne voivat alkaa napsahtaa ja vääntyä iän myötä. Nämä korkeat autotallin sisäänkäyntiovien hinnat voivat johtua myös sisäänkäynnin puolueellisesta sijainnista, kuten ylimitoitetun 18’x8′:n sisäänkäyntioven suuressa päässä, jossa on siirto. Soprano sisältää hyvämaineisen osamaksusuunnitelman.

Rullaovet Manhattanin ulko-ovien hinnat vaihtelevat kahdesta tekijästä. Hintahaarukka on hyvin suuri (300-3 000 dollaria), joten kannattaa tehdä ostoksia, jotta ymmärtää tappavat hinnat.

Mrs Late Business Adam Stanton on tutkinut perusteellisesti autotallin sisäänkäynnin hintoja ja sitä, miten parantaa autotallin ovea.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *