4 yleistä virhettä, joita ihmiset tekevät ostaessaan CCTV-kameroita

By | 18 helmikuun, 2024
CCTV-kamerat ovat yksi parhaista tavoista suojata kotiasi tai yritystäsi varkauksilta ja ilkivallalta, mutta kaikkia kameroita ei tehdä tasa-arvoisiksi. Vaikka ihmiset ympäri maailmaa ovat viime vuosina tulleet yhä tietoisemmiksi tietoisiksi, monet heistä tekevät edelleen joitain yleisiä virheitä ostaessaan CCTV-valvontakameroita. Jotta voit tehdä oikean ostoksen, tutustu neljään yleisintä virhettä, joita kuluttajat tekevät ostaessaan valvontakameroita:

Virhe 1: Halvan etsiminen

Toki saat mitä maksat, mutta liian halpojen laitteiden ostamisessa on myös haittapuoli: huono videon laatu ja/tai ei tukea. Huono resoluutio tai tärisevä video ei leikkaa sitä. Videokuvasi on oltava selvästi näkyvissä, jotta valvontajärjestelmä toimisi suunnitellusti. Et halua rakeisia, epäselviä kuvia, joista on mahdotonta erottaa kasvoja ja piirteitä. Toisaalta laadukkaat kamerat pystyvät tarjoamaan johdonmukaista, korkearesoluutioista videota. Lisäbonuksena on, että jos ongelma ilmenee myöhemmin, useimpia hyvin tehtyjä kameroita tukee jonkinlainen takuu.

Virhe 2: Kameroiden ostaminen ilman yönäköominaisuuksia

Jos ostat yritysten turvakamerajärjestelmiä ilman yönäköominaisuuksia, sinulla ei ehkä ole niitä. Nykytekniikka on niin edistyksellistä, että valvontakamerat on varustettu korkealaatuisella valo- ja IR (infrapuna) tekniikalla. Tämä tarkoittaa, että he näkevät selvästi pimeydessä, täysvärisinä. Jos katuvalot tai yritykset eivät valaise naapurustoasi hyvin, yönäkö on tärkeä ominaisuus, jota on etsittävä. Viimeinen asia, jonka haluat, on asentaa kamera, joka on hyödytön pimeän jälkeen!

Virhe 3: Ei tutkita eri valvontakameroita

On tärkeää ymmärtää, minkä tyyppistä kameraa tarvitset, ennen kuin teet ostoksia. Jos ostat kameran, joka ei kykene tekemään työtään, rahasi ja aikasi ovat menneet hukkaan. Keskustele tarvittaessa ammattilaisen kanssa! He tietävät, mitkä kamerat ovat sinulle parempia.

Jos tarvitset esimerkiksi turvallisuutta kodin tai yrityksen ulkopuolella, muista ostaa ulkokamera sisätilan sijaan, koska niillä on erilaiset vahvuudet. Ulkona olevat CCTV-valvontakamerat kestävät sateita ja muita sääolosuhteita, kun taas sisätilat eivät. Varmista myös, että siinä olevat linssit eivät ole valmistettu lasista, koska ne rikkoutuvat helpommin kuin muovilinssit.

Virhe 4: Älä osta ja asenna tarpeeksi kameroita

Toinen yleinen virhe ei ole asentaa tarpeeksi kameroita peittämään kaikki sisäänkäynnit ja mahdolliset ongelmakohdat. Vaikka saatat ajatella, että vain yksi tai kaksi peittopistettä on parempi kuin ei mitään, luot itse asiassa heikkoja kohtia kotisi turvallisuuteen. Jos mahdollinen murtovaras tietää voivansa murtautua kotiisi ilman, että häntä kirjataan, on hyvät mahdollisuudet, että he kokeilevat sitä.

Turvakamerat ovat sijoitus perheen ja omaisuuden turvaamiseen, joten hanki CCTV-yrityksen apua ennen ostoksen tekemistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *