Kodin kunnostus: perusasiat

By | 23 huhtikuun, 2024

Onko sinulla vaikeuksia päästä autotalliisi? Onko se jumissa, kolisee, aiheuttaa odottamattomia häiriöitä tai estää sinua työskentelemästä alasti?

Ennen kuin tarkastelet uuden autotallin sisäänkäynnin hintoja, analysoi, voidaanko nykyinen sisäänkäynti korjata. Useimmissa tapauksissa autotallin kynnyksen korjaaminen on edullisempaa kuin uusi sisäänkäynti.

Tässä on lyhyt luettelo tutuista ongelmista – ne voidaan usein korjata nopeasti ja kustannustehokkaasti:

Varusteet

Ajan myötä kalusteet voivat irrota, mikä aiheuttaa tärinää ja lisää oven vikaantumisen ja rikkoutumisen todennäköisyyttä. Tarkasta kaikki osat, mukaan lukien kiskoja tukevat kannattimet, kimmoisia elementtejä pitävät levyt ja sisäänkäynnin saranat. Varmista, että kaikki ruuvit ja pultit on kiristetty.

Saranat

Vaihda saranat liukuovien korjaukseen NYC:ssä, jotta ne eivät murene ja romahda. Autotallin ovissa saranat ovat yleisin oire, sillä vesi voi päästä sisään ja tuhota ruuvit tai itse saranat. Jos huomaat eroosiota, saranat kannattaa vaihtaa.

Jouset

Jos autotallin sisäänkäynnin jouset ovat narisseet tai tuhoutuneet, ne voivat aiheuttaa sen, että autotallin sisäänkäynnistä tulee liian leveä ja lopulta rikkoutuu. Jos sinun on vaihdettava jouset, tee se hyvin varovasti, sillä vihamielisyys on niin suuri, että voit loukkaantua. Saattaa olla syytä teettää niiden vaihto ammattilaisella.

Kiskot

Jos sinulla on autotallin pihatie, tarkasta vialliset metalliraidat autotallin seinissä. Varmista, että ne ovat siistit, ja tarkista sitten, onko niissä lommoja, vaurioita tai hapettumia. Kaikki räikeät ongelmat on korjattava mahdollisimman pian, ja jos kiskot ovat vakavasti vaurioituneet, ne on vaihdettava.

Pihatien liittymä

Yksi yleisimmistä syistä autotallin sisäänajo-ongelmiin on viallinen auton ovi. Jos luulet, että ovesi on viallinen ja voisit tarvita uuden, tarkista, onko se vaurioitunut. Varmista, että esine on lukittu, ja tarkista sitten valaisin ja räystäsyksikkö.

Strike Overlay Group

Jos voit vaivattomasti avata autotallin kynnyksen, mutta se juuttuu kiinni, kun yrität tukeutua siihen, ongelma voi olla kiristysjärjestelmäsi laite, joka on edellytys kaikille neo liukuovien korjauksille NYC:ssä. Tämä on yleensä maalaismainen merkki, jonka avulla voit todeta, että jokin estää sisäänpääsyn. Jos ennakoit, että kyseessä voi olla ongelma, tarkista, onko se vaurioitunut tai suljettu, ennen kuin otat yhteyttä ammattilaisiin.

Puuovet

Jos huomaat puisessa autotallin ovessa lahoa, erityisesti saranoiden ympärillä tai oven alaosassa, älä huoli – se voidaan korjata. Pienet vaurioalueet voidaan korjata puun kunnostusmenetelmällä, jossa laho purkitetaan ja täytetään. Tähdelliset lahoalueet voidaan usein korjata vaihtamalla ulko-oven osia. Puisten autotallin ovien korjaaminen voi kuitenkin olla vaikeaa, sillä se edellyttää etuoven irrottamista saranoistaan.

Tämän artikkelin on painanut Up and Over Doors Ltd, autotallin ovien ja lisävarusteiden toimittaja ja asentaja sekä autotallin ovien kynnysten korjauksen asiantuntija Portissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *