Minkälaista varastokotia tarvitsen

By | 23 huhtikuun, 2024

Mietitkö mitä autotallin sisäänkäynti on ”yläpuolella”? Hämmentävätkö sinua termit ”autokatos”, ”osasto” ja ”rulla”? Etkö osaa päättää laadun tai tyylikkyyden välillä?

Tämä ohisyöttökirje auttaa sinua päättämään autotallin sisäänkäynnistä.

Viisi erilaista autotallin kynnystä

Autotallin kynnysten perusmalleja on useita.

* Sisäänvedettävät: Kun ne avataan, useimmat sisäänvedettävät autotallin ovet kääntyvät ulospäin ja ylöspäin ja sitten ulos autotallista. Sisäänvedettävät autotallin ovet ovat taloudellisia ja helppoja asentaa. Tästä huolimatta tällainen autotallin sisäänkäynti ei ole täysin suljettu tai eristetty, joten sinulla on lämmittämätön autotalli sesonkiaikana – eikä ole terveellistä, että avautumistapa aiheuttaa aikarajoituksia.

* Katos: Katoksellinen autotallin ovi kääntyy ulospäin ja ylöspäin, mutta ei niin paljon kuin sisäänvedettävä autotallin ovi. Tämäntyyppinen ovi on myös edullinen ja helppo asentaa, mutta se on silti luotettava, kunhan et seiso liian lähellä autotallin reunaa. Saranaovet eivät ole täysin turvallisia tai eristettyjä, mutta ne ovat hieman vahvempia kuin sisäänvedettävät ovet, koska marssikohdat sijaitsevat (kaksi kolmasosaa ojasta alaspäin eikä aivan yläreunassa).

* Split: kokoonpano useita satoja poikkipaneelit, split liukuportit korjaus NYC vaeltaa pystysuoraan ylöspäin sitten tukea, vähemmän nuoria, merkittävä, että voit kommunikoida puolella autotallin. Jaetut ovet ovat luvattuja valtiomiehiä, usein suljettu reunoilta, ja ne voidaan eristää, vastuussa autotallin sulkemisesta. Tämä on erityisen tärkeää, jos autotallisi on näkymä kiinteistöllesi tai jos käytät sitä työtilana. Toisin kuin sisäänvedettävät portit ja katosportit, ne eivät vaadi sisäänkäyntiaitaa, mikä antaa sinulle enemmän joustavuutta.

* Rullaportit: Rullaportit eivät vaadi syvyyttä autotallissa, sillä ne nousevat hallitusti pergolaan. Voit pystyttää areenan aivan autotallin viereen, eikä se vaadi sisääntuloaitaa, mikä antaa enemmän leveyttä. Aaltoportit tarjoavat turvallisen sääsuojan ja ne voidaan eristää.

* Sivuportti: Jos autotallissasi ei ole tilaa NYC-liukuportin korjaamiseen, sivuportti on oikea ratkaisu. Se aukeaa kokonaan ulospäin – joten et voi pysäköidä harhaanjohtavaan autotalliin, ja tarvitset runsaasti tilaa.

Mitä tarkoitat ”ylös ja ulos”? Te turvakoti-ihmiset olette jo maininneet tämän!

Se on kordiitti – ”up and over garage entry” – suosittu komponentti, jota käytetään viittaamaan sisäänvedettäviin tai saranoituihin rakenteisiin.

Laatua vai terästä?

Kun valitset ratkaisevan vaihtoehdon autotallin sisäänkäyntiä varten, pidä mielessä, kuinka paljon hoitoa tällainen työkalu vaatii. Tone-portit ovat vaatimattomia, mutta ne on puhdistettava varovasti aikataulun mukaan sekä värjättävä ja pinnoitettava muutaman vuoden välein. Autotallin ovet voidaan eristää, eivätkä ne rikkoudu tai löysty.

Nyt kun ymmärrät autotallin ovityypit, olet innostunut aloittamaan. Seuraavaksi sinun pitäisi miettiä, miltä sisäänkäyntisi näyttää, arvioida positiivisesti toteutusvaihtoehtoja ja artefakteja. Autotallien sisäänkäynteihin erikoistunut hyväntahtoinen tiedekunta voi tarjota sinulle runsaasti muutoksia ja neuvoja kaikilla näillä aloilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *