Mikä on R-arvo ja miten se vaikuttaa varaston oviini?

By | 20 huhtikuun, 2024

Kuinka usein katsot autotallisi kynnystä? Yhdistänkö kynnykseen kalkkarokäärmeen? Jos olet kuten useimmat meistä, ajat vain pehmeällä kiinnityksellä ja sallit itsellesi autotallin sisääntulon, etkä koskaan mutaudu kahdesti. Tai ehkä nouset ulos ja suljet autotallin sisäänkäynnin takaperin, mutta ota rauhallisesti, jos olet kuten useimmat meistä, et luultavasti kiinnitä tarkkaa huomiota siihen, mitä autotallin ovelle tapahtuu, kun avaat sen. Jos et kiinnitä huomiota autotallin sisäänkäyntiin {tärkeää.

Missä tahansa asunnossa, R harkitse tiedät, kuinka hyvin jokin eristää. On olemassa ”aseita”, joita voit ostaa, jotka määrittävät R:n laukussasi ja jotka osoittavat, mitkä alueet kodissasi ovat hyvin eristettyjä ja mitkä eivät. Mitä korkeampi R-luokitus, sitä paremmin eristetty pussisi on.

Kodin eristyksellä on valtava merkitys. Jos kotisi on huonosti eristetty, voit menettää valtavasti lämpöä, mikä voi maksaa satoja tai jopa tuhansia dollareita vuodessa. Jos käytät autotalliasi paljon, varsinkin jos käytät sitä näyttelijätyöskentelyyn tai auton muutostöihin, sinun on varmistettava, että autotallin sisäänkäynti on todella hyvin eristetty. Jos Manhattanin rullaovesi eivät ole eristettyjä, saatat huomata, että autotallisi on innostunut.

Jos autotallisi yläpuolella on huone ja autotallisi kynnyksellä on alhainen R-arvo, saatat menettää lämpöä tästä rakenteesta esteenä. Monissa kodeissa autotalli sijaitsee yläkerran alapuolella, eikä tämä yleensä ole ongelma. Jos sinulla on kuitenkin autotallin ovi, jonka R-arvo on alhainen, saatat kuulla, että autotallin sisäänkäynnin yläpuolella kulkeva tie on hyvin nestemäinen, vaikka olisitkin päällystänyt sen matolla. Tämä johtuu siitä, että lämpö karkaa autotallin oviaukosta ja lämpötila aiheuttaa voimaa, jota ei voida melkeinpä hyväksyä ristiriidassa. Tarjotaan kiinteä irrotus ja autotallin ovi, jolla on pyhä R-arvo.

Mikä on arpajaiset etsiä, kun se tulee autotallin oven R-luokitus? Mitä korkeampi, sitä parempi. Jos esimerkiksi kuvittelet Manhattanin rullaovea, jossa on paksunnos, R-arvo voi olla jopa 6,5. Jos taas olet avaamassa halpaa autotallin sisäänkäyntiä, joka on valmistettu edullisista materiaaleista, ihanteellinen R-arvo olisi 4,3. Vaikka arpajaiset eivät ehkä tunnu niin suurelta vastakohdalta, se on sitä. Kun autotallin sisäänkäynnin R-arvo on 4,3, päästät tuulisen sään autotalliisi. Kun ostat autotallin sisäänkäyntiä, etsi sellaista, jossa on korkea R-arvo, jotta autotallisi on hyvin eristetty.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *