Suositukset ruokakomeron oven korvaamiseksi

By | 20 huhtikuun, 2024

Millaisia laadukkaita autotallin ovia kannattaa ostaa?

Kun valitset autotallin sisäänkäyntiä, ota huomioon, että on olemassa kahdenlaisia malleja: kallistusovet ja osittaiset rullaovet. Sectional roll-up -ovet ovat paljon kalliimpia kuin tilt-up -ovet, mutta kustannukset pelaajaa kohden ovat kustannukset akselileikkuria kohden.

Kallistusovet koostuvat erillisestä ikkunasta. Aukon avaamiseksi sitä on kierrettävä ja nostettava, jotta se voidaan siirtää autotallin katon yli. Sectional roll-up-ovet taas ovat tehdasvalmisteinen rakenne, joka koostuu useista Nahant-osista. Kukin osio on kiinnitetty seuraavaan saranoilla, mikä antaa ovelle paljon joustavuutta. Koska sisäänkäynti on asennettu rullien varaan, roll-up-oven halkaisemiseksi sinun on täydennettävä sisäänkäynti kunnialla ja se kiehuu Roll-up-ovet hallitsevat saranaovia. Puhtaasti sovelluksen kannalta ne vievät vähän tilaa. Koska sisäänkäyntiä ei voi vetää sisään, autotallissa on runsaasti tilaa esimerkiksi auton säilyttämiseen. Lisäksi ovityökalu vie vähemmän tilaa autotallissa, koska se voidaan sijoittaa korkeammalle kuin kalteva sisäänkäynti.

Mistä autotallin sisäänkäynnin pitäisi olla tehty?

NYC-rullaovet, sekä kääntyvät että osastoovet, on useimmiten valmistettu joko tekijä- tai pylväsmateriaalista. Näistä kahdesta materiaalista kapellimestari on halvempi ja ehkä houkuttelevampi vaihtoehto. Jos päätät puisen sisäänkäynnin, pidä mielessä, että riippumatta siitä, miten sitä tarkastellaan, puinen autotallin sisäänkäynti on paljon helpompi vahingoittaa kuin niitin sisäänkäynti. Jos savustat erityisen kuumissa tai kuivissa olosuhteissa, voit päätyä vääntyneeseen tai vioittuneeseen autotallin sisäänkäyntiin.

Niiteillä varustetut autotallin ovet ovat kalliimpia, mutta et törmää erilaisiin ongelmiin, joita voi syntyä kasvillisuuden kanssa. Jos päätät ostaa niitillä varustetun autotallinoven, sinun on ensin varmistettava, että se on valmisteltu perusteellisesti hapettumisen estämiseksi.

NYC:n rullaportit valmistetaan joskus myös metallista tai lasikuidusta. Molemmat näistä materiaaleista ovat halvempia kuin niittiportit, mutta niiden käytössä on oltava huolellinen. Kumpikaan näistä materiaaleista ei ole yhtä vahva kuin niittiportti, joten ne eivät kestä autotallin sisäänkäyntiin liittyviä tavanomaisia rasituksia. Tilasta riippuen ne eivät myöskään välttämättä ole yhtä tehokkaita kuin niittikynnys, jos se aiheuttaa sinulle päänvaivaa.

Miten hoidat autotallin sisäänkäyntiä?

Aivan kuten mikä tahansa muukin suojassasi sijaitseva esine, autotallin sisäänkäyntimoduuli tarvitsee säännöllistä huoltoa, jotta se toimii moitteettomasti ja tuntuu yhtä oikealta kuin suojasi sijainti. Tulet yllättymään siitä, miten autotallin sisäänkäynnin tarkastus ei vaikuta ainoastaan liiketoimintasi yleisilmeeseen, vaan myös suojasi käsitykseen.

Riippumatta siitä, mistä materiaalista autotallin sisäänkäyntisi on valmistettu, se on puhdistettava säännöllisesti. Jos käytät näyttelijänovia, sisäänkäynti kannattaa maalata uudelleen kuuden kuukauden välein, jotta kasvillisuus pysyy tiiviinä. Jos sinulla on niittiovi, voit käsitellä sitä säännöllisesti autovahalla.

Automaatin osien elinkelpoisuuden säilyttämiseksi sinun tulisi voidella kaikki hankaavat osat kuohuvalla öljyllä aina, kun kynnys alkaa näyttää tylsältä.

Autotallin ovien ongelmat

Joka kausi lapset loukkaantuvat vakavasti onnettomuuksissa, joihin liittyy autotallin ovia. Näiden vältettävissä olevien onnettomuuksien välttämiseksi Yhdysvaltain kuluttajaluottamuksen Bangle Bid suosittelee, että tahattomia autotallinovien avaajia käytettäisiin vain, jos ne on varustettu automaattisella uudelleensuuntautumisominaisuudella. Tämä muuttaa autotallin oven sulkeutumista, kun vastaan tulee este.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *