Millaisia erilaisia hälytysjärjestelmiä on olemassa

By | 25 maaliskuun, 2024

Riippumatta siitä, kuinka varakas olet tai kuinka pieni tai suuri kotisi on, perheesi ja omaisuutesi suojaaminen on ratkaisevan tärkeää. Kun otetaan huomioon, että Yhdysvalloissa tapahtuu murtautuminen joka kahdestoista sekunti, on hyvä hetki kysyä, minkälainen Sydneyssä sijaitseva hälytysjärjestelmä pitää omaisuutesi ja perheesi turvassa.

Kodin turvallisuusalan ammattilainen kertoisi todennäköisesti, että koteihin, joissa ei ole hälytysjärjestelmää, murtaudutaan kolme kertaa todennäköisemmin. Ensimmäinen johtopäätös, joka sinun pitäisi tehdä, on, että tarvitset jonkinlaisen hälytysjärjestelmän.

Asuntojen hälytysjärjestelmien tyypit:

Täydellinen turvajärjestelmä sisältää välttämättä jokaisen seuraavista asuinrakennusten hälytysjärjestelmätyypeistä:

Ovihälytys – Tämän tyyppinen hälytysjärjestelmä käynnistyy, kun ovi avataan. Useimmat hälytysjärjestelmät antavat äänihälytyksen, kun ovi avataan; hälytysjärjestelmä ei laukea. Tämä voi olla erittäin hyödyllistä, kun on kyse lapsista tai aikuisista, kun tunnistat heidän avaavan portin lukituksen päästäkseen sisään tai poistuakseen talosta. Nämä ovat luultavasti jokaisen kodin turvajärjestelmän tärkeimmät osat. Ne olisi asennettava kaikkiin ulko-oviin, autotallin oviin ja muihin lisärakennuksiin.

Ikkunahälyttimet – tämäntyyppinen hälytys aktivoituu, kun ikkuna avataan. Ovihälyttimien tapaan joistakin ikkunahälyttimistä kuuluu ääni, joka kertoo, että joku on avannut ikkunan lukituksen. Ikkunahälyttimet olisi asennettava jokaiseen lattiatasossa olevaan ikkunaan huoneissa, joissa lapset tai erityistarpeita omaavat henkilöt nukkuvat.

Savuhälyttimet – Yksikään koti ei saisi olla ilman laadukkaita savuhälyttimiä. Nämä ilmaisimet ovat erittäin herkkiä ja voivat havaita kytevän tulipalon ennen kuin se edes syttyy. Ne ovat perheesi ja omaisuutesi ensimmäinen puolustuslinja tulipalon sattuessa. Savunilmaisimet olisi asennettava makuutilojen ulkopuolelle, talon jokaiseen kerrokseen ja mahdollisesti autotalliin ja muihin ulkorakennuksiin.

Liiketunnistimet – Liiketunnistimet on ohjelmoitu aktivoimaan hälytys, kun näköetäisyydellä havaitaan liikettä. Ne asennetaan ulko-oviin havaitsemaan murtovarkaat, jotka onnistuvat välttämään muut hälytykset, tai havaitsemaan toimintaa takapihalla.

Jokaisella tämäntyyppisellä kotihälyttimellä on tietty tehtävä, ja se toimii yhdessä muiden hälyttimien ja antureiden kanssa. Yhdessä ne varoittavat, kun jokin on vialla. On kuitenkin täysin sinusta kiinni, minkä tyyppisen kotihälytysjärjestelmän valitset tarpeisiisi sopivaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *