Miten turvajärjestelmä voi auttaa sinua elämään ilman pelkoa – safenet security

By | 26 maaliskuun, 2024

Langattomista valvontakameroista on nopeasti tulossa lähes vakiovaihtoehto kodin videovalvonnassa. Ensimmäinen ja ilmeisin etu piilee jo nimessä – ne ovat ”langattomia”, mikä tarkoittaa, että kannettavan tietokoneen tai minkä tahansa muun langattoman laitteen tavoin voit asentaa ne lähes minne tahansa. Sen lisäksi ne ovat jälleen erittäin monipuolisia, jos päätät siirtää ne toiseen paikkaan. Perinteinen valvontakamera on liitettävä fyysisesti kaapelilla dokumentoivaan laitteeseen, mikä rajoittaa niitä jonkin verran tässä suhteessa.

Koska IP-kamerat ovat pohjimmiltaan vain kodin langattoman verkon lisälaitteita, ne on helppo liittää verkkoon. Tämä tarkoittaa, että saat helposti yhden näkymän kameroista keskitetysti joko joltakin kotitietokoneelta tai etänä. Useimmat järjestelmät tunnistetaan automaattisesti verkon ja niiden hallintaan tarkoitetun ohjelmiston kautta, joten asennus on todella yksinkertaista. Verkkokameroiden toinen puoli on se, että kuten useimmat nykyaikaiset digitaalitekniikat, niistä voidaan tehdä melko pieniä, millä on useita vaikutuksia. Ensinnäkin ne ovat kevyitä eivätkä vaadi tilaa vieviä kiinnitystelineitä, ja toiseksi ne voivat olla jokseenkin huomaamattomia. Jälkimmäinen ominaisuus on erittäin hyödyllinen tilanteissa, joissa on kerättävä tietoa eikä pelotella ihmisiä. Esimerkiksi sisätiloihin sijoitettu tavallinen valvontakamera on erittäin näkyvä, kun taas IP-kamera voidaan helposti sijoittaa hyllylle, eivätkä useimmat ihmiset yksinkertaisesti huomaa sitä. IP-kamerat soveltuvat hyvin peiteltyyn keskitettyyn valvontaan monista muistakin syistä, joista kerromme lisää, mutta pääasiassa ne tallentavat kuvia paljon paremmin kuin perinteiset valvontakamerajärjestelmät, joiden tarkoituksena on markkinoida läsnäoloaan kuin mitään muuta.

Elektronisten valvontakameroiden etuna on se, että niitä ei tarvitse jatkuvasti huoltaa, koska niistä ei koskaan lopu ”filmi”, ja ne voidaan konfiguroida tallentamaan kuvia lähes loputtomalla määrällä tapoja. Voit siis tallentaa kaiken käytännössä ikuisesti, hävittää kuvat tietyn ajan kuluttua tai manuaalisen pyynnön perusteella, arkistoida valitut kuvat valitsemallasi aikataululla ja niin edelleen. Lisäksi kuvat voidaan lähettää välittömästi useisiin eri paikkoihin, myös muualle, joten tärkeiden tallenteiden varastaminen tai vahingoittaminen ei ole mahdollista.

NYC:n langattoman valvontakameran ominaisuuksia ja luotettavuutta voidaan testata lähes kaikilla yhteiskunnan osa-alueilla, ja se on aina saanut vain myönteisiä arvioita. Langatonta valvontakameraa on kritisoitu siitä, että se pikemminkin tunkeutuu ihmisten yksityisyyteen kuin että se on varotoimenpide. Tämä ei muuta sitä tosiasiaa, että useimmat pienet ja suuret yritykset käyttävät tätä valvontamenetelmää varmistaakseen, että käyttäytyminen ja prosessi on oikea. Radiovalvontakameroiden kehityksen ja paljon edullisempien kustannusten ansiosta et tule pettymään tähän ratkaisuun. Lukemattomat vaihtoehdot: liiketunnistus, jatkuva virta, sähköpostihälytykset ja monet muut mukautettavat vaihtoehdot varmistavat, että sinulla on paras videovalvonta kotona.

Useimmat langattomat valvontakamerat ovat melko pieniä ja siksi helppo jättää huomiotta. Tästä on se etu, että voit usein tallentaa tietoja huomaamatta, että sinua tarkkaillaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *