Kehittyneet turvajärjestelmät yrityksille ja koteihin

By | 26 maaliskuun, 2024

Mikään yritys tai koti ei ole turvassa murtoilta tai ryöstöiltä. Mikään yritys tai koti ei myöskään ole turvassa tulipalon kaltaiselta onnettomuudelta. Laadukas turvajärjestelmä voi tarjota suojaa ja varoittaa murtovarkauksista, ryöstöistä, tulvista, tulipaloista, hiilimonoksidista ja jopa sähkökatkoista ja lämpötilan ääriarvoista. Kameroita sisältävät turvajärjestelmät voivat myös tarjota tarvittavat todisteet vakuutusyhtiöille ja poliisiviranomaisille.

Jos olet hankkimassa itse valvottuja hälytysjärjestelmiä koteihin ja yrityksiin, kannattaa aina etsiä toimittaja, jolla on hyvä maine. Laadusta ei pidä tinkiä vain hinnan vuoksi.

Itsevalvottu hälytysjärjestelmä tarkoittaa, että hälytysjärjestelmä voi lähettää tekstiviestejä tai ääniviestejä suoraan jopa neljään matkapuhelimeen ilman, että siitä aiheutuu kustannuksia perusvalvontamaksuista tai sopimuksista.

Hälytysjärjestelmä voidaan virittää ja poistaa käytöstä etänä lähettämällä tekstiviesti paneeliin.

Tämä on erittäin kätevää, jos istut ruuhkassa tai lentokentällä etkä ole varma, oletko virittänyt hälytysjärjestelmän.

Hälytysjärjestelmää voidaan kuulustella mistä päin maailmaa tahansa, joten voit olla varma, että kotona on kaikki kunnossa poissa ollessasi.

Kodin turvajärjestelmät tarjoavat asiakkaille usein korukaukosäätimen, jolla hälytyksen voi laukaista hälytyslaitteena. Nämä kaukosäätimet auttavat vammaisia ja vanhuksia soittamaan apua hätätilanteissa, kun he eivät voi käyttää puhelinta tai muita tapoja avun kutsumiseen. Kodin turvajärjestelmät voivat olla yhtä kehittyneitä kuin kaupalliset järjestelmät, mutta useimmissa niistä on vain ovi- ja ikkuna-anturit, hiilimonoksidi- ja savuilmaisimet sekä näppäimistö, jolla hälytys käynnistetään ja poistetaan käytöstä. Nykyaikainen näppäimistö antaa myös visuaalisen vastauksen paniikkiantureihin, olipa kyseessä sitten ikkuna-, ovi-, liiketunnistin tai palohälytys.

Useat yritykset tarjoavat turvajärjestelmiä koteihin ja yrityksiin, joten on viisasta miettiä omaisuutensa suojaamista, olipa kyse sitten läheisistä tai varastossa olevista tavaroista.

Älä siis myöhästy liikaa! Asenna tehokas turvajärjestelmä nyt!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *