Kuinka asentaa langaton kodin turvajärjestelmä!

By | 27 maaliskuun, 2024

Jos etsit opasta langattomien kodin turvajärjestelmien asentamisesta Sydneyssä, olet tullut oikealle sivulle. Täältä löydät vaiheittaisen oppaan siitä, miten langaton kodin turvajärjestelmä asennetaan. Tutustutaanpa niihin:

Valitse antureiden sijainti:

Kävele ympäri kotiasi ja valitse paikat, jotka ovat alttiimpia murtovarkauksille. Tilastot osoittavat, että ovet ovat murtojen ensisijainen kohde, joten asenna anturit kaikkiin ulko-oviin.

Toinen murtovarkauksille altis alue on ikkunat. Koska kodissa on useita ikkunoita, tunnistimen asentaminen jokaiseen ikkunaan voi olla kallista. Sen sijaan voit asentaa liiketunnistimen jokaiseen huoneeseen, jolloin jos joku yrittää murtautua sisään ikkunan kautta, hälytys lähetetään ohjauspaneeliin.

Asenna ovitunnistin:

Oviantureiden lähettimillä on rajoitettu kantama. Testaa anturit suunnitellussa asennuksessa ennen niiden asentamista varmistaaksesi, että ne toimivat oikein tällä etäisyydellä ohjauspaneelista.

Ovianturi koostuu kahdesta osasta: suurempi puoli on langaton lähetin & ohuempi osa on magneetti, joka täydentää virtapiirin. Heti kun ovi avataan, virtapiiri katkeaa ja hälytys soi.

Asenna liiketunnistin:

Liiketunnistimet toimivat havaitsemalla lämpötilan muutoksia. Älä suuntaa niitä ikkunoihin, joissa lasin lämpö vaihtelee kylmänä ja kuumana aikana. Vaikka nämä anturit käyttävät infrapunatekniikkaa kehon lämpötilan havaitsemiseen, pieniin lemmikkeihin ne eivät vaikuta, koska anturit eivät ole riittävän tehokkaita havaitsemaan alle 40 kiloa painavaa kehoa.

Asenna liiketunnistin valitsemalla ensin paikka, josta sinulla on selkeä näkyvyys koko huoneeseen. Käytä asennuslevyä mallina merkitäksesi reiät navigaattoria varten ja kiinnitä tunnistin kiinteään alustaan – käytä kipsilevyankkureita tyhjissä seinissä.

Ohjelmoi ohjauspaneeli:

Kun kaikki anturit on asennettu, ohjelmoi ohjauspaneeli. Kytke ohjain pistorasiaan & puhelinpistorasiaan. Noudata huolellisesti järjestelmän ohjelmointitapoja – jos teet virheitä, joudut ehkä toistamaan koko menettelyn. Kun järjestelmä on ohjelmoitu, se antaa hälytyksen, kun anturi laukeaa, ja ilmoittaa siitä sinulle puhelimitse.

Kytke ikkuna- ja ovitunnistimet päälle, kun menet nukkumaan tai poistut talosta. Vesianturi, jäätymisanturi ja savuilmaisin laukeavat aina. Joissakin järjestelmissä on avaimenperän muodossa oleva kaukosäädin, jota voit kantaa mukanasi ja jolla voit käynnistää järjestelmän napin painalluksella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *