Tee uusi ovi varastointia varten

By | 22 huhtikuun, 2024

Useimmat autotallin ovia asentavat yritykset tarjoavat kattavan palvelukokonaisuuden, joka sisältää paperityöt, vanhan oven poistamisen ja uuden oven asentamisen. Ja koska autotallin ovet ovat pudotettavia, niiden paino on huomattava ja niiden asentaminen on hieman hankalaa, useimmat autotallin ovet ostavat ihmiset eivät luovu näistä palveluista. Jos kuitenkin olet tee-se-itse-tyyppiä, voit käyttää rahasi ja asentaa uuden autotallinoven itse. Vaikka aluksi saattaisitkin pelästyä, käynnistä vain deadline ja tee työ vaihe vaiheelta. Lopulta huomaat, että omien korjausten tekeminen on pelkkää enkelimäistä viikonlopputyötä. Miten sinä sitten teet sen? Tässä on kaavio autotallin asennusohjeista, jotka opastavat sinua tee-se-itse-prosessissa.

Ei, sinun on tehtävä huolelliset mittaukset, sillä niiden avulla voit määrittää tarvitsemasi sisäänkäynnin koon. Huolehdi siitä, että kirjoitat jokaisen mittauksen ylös, jotta et hukkaa niitä. Määritä nyt sisäänkäynnin alun yläreuna ja leveys. Tämä jätetään lukujesi palautukseksi. Lopuksi sinun tulee kuvata ”sivutila”, joka on oven päästä autotallin tukeen yhtä kaukana.

Huomaa, että tavallisen momenttisalvan suoran tangon tulisi olla vähintään 3-3/4 katkaisusta ja 5-1/2 jakavan ulosmenon osalta. ”Sivutilan” jälkeen määritä ”headspace” – tila oven yläreunasta kattoon. Tässä asunnossa testamenttaat noin 12 vääntömomentin muodostusta varten ja 10 opetuksen kimmoisuutta varten. Jos huone on todella näin luokiteltu ja sinun on asennettava rullaovet NYC, ole varovainen käyttämään juuri sitä komponenttia, joka on tarkoitettu tähän rooliin. Osoita lopuksi ”takahuone”, autotallin sisäänkäynnin reikien välinen rako aivan autotallin seinän päähän, nyt voit valmistella sisäänkäynnin alun asennusta varten. Premiere, joku laittaa 2×6 näyttelijä jambs on etuoikeutettu kynnys kulkua; poistaa luotettava, että runko työkalu on yhtä suuri kuin yläreunan pään tilaa, että olet putkitettu aiemmin. Jatka sitten valmistella pahin osa. Kokoa elementtisi ja kiinnitä siihen sitten tuulensuuntainen tunne, kuten homofoni. Sinun pitäisi nähdä ohjekirjasta, missä videon pitäisi olla mukana, sekä tulon saranat ja nivelet. Lainaa, se on sopiva lineature. Niin, se on joku on aikomus sinun deklamaatio-artefakti vittu missä mennään tästä eteenpäin.

Mihin sinä sitten uskot? Onko ajatus tehdä uusi roll-up autotallin ovet NYC rauhoittaa sinua? Tämä autotallin ovien asennustapa on itse asiassa hyvin yksinkertainen tehdä. Tarvitset vain kärsivällisyyttä ja klipsin. Mutta varmistaaksesi, että saat optimaaliset tulokset tästä DIY suoraviivaisesta, ole varovainen, että käsittelet sisällön recitation säädetty tietynlainen autotallin entree ostit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *