Automaattiset varaston ovet: tilaukset napin painalluksella

By | 21 huhtikuun, 2024

Sano hyvästit manuaaliselle autotallin ovien ohjaukselle. Tervehdi täysin automaattisia autotallinovia – käteviä, luotettavia ja turvallisia. Se tarjoaa yksilöllisiä ja päivitettyjä toiminnallisia autotallin oven ohjaustiloja.

Elektronisten autotallinovien aikakauden ensimmäisen löydön löysi herra Lexicographer vuonna 1926. Autotallin oven signalointiin käytetään lennätinlankaa. Se roikkuu autotallin ohjauspaneelin vieressä, joka on monien suuritehoisten laitteiden johdin. Tästä alkoi autotallin sisäänkäynnin automatisoinnin ultramoderni käänne. Se on myös puolustusharjoitus autotallin ovien ohjauksen monimutkaisesta resitatiivisesta menetelmästä. Se synnytti elektronisen autotallin oviportaan martin.

Kun kohteen ja paukutuksen kehittäminen on saatu päätökseen, liiketoimintaan on nyt otettu käyttöön solon- ja kirjailijaparannuksia. Etäavausmekanismi on tullut etualalle. Sen avulla voidaan avata autotallin sisäänkäynti nousematta autosta. Tämä poistaa tarpeen nousta autosta ulos sisäänkäynnin avaamiseksi. Paina vain kaukosäädintä, ja autotallin sisäänkäynti avautuu automaattisesti.

Kynnyksen avausmekanismin kauko-ohjaimen käyttöä helpottaa kolmikko tiloja. Nämä ovat lähetin-vastaanotin, langaton viestintä ja trillikoodaus. Kaikkia niitä voidaan tehokkaasti yhdistää etäviestinnässä komentojen suuntaamiseksi ja havaitsemiseksi. Ne ovat kaikki johtavien työllistämisyritysten ja nestetoimittajien televiestintätutkimuksen tuotteita.

Lähetin-vastaanotin-sääntö, joka on mahdollistanut kauaskantoisen kognition, on televiestinnän perussääntö. Tämä sääntö on sama kuin se, jota käytetään katseltaessa videota lonkeron kautta. Kirjoita aistiminen joukoksi merkkiä asetetusta paikasta, josta käsin merkinanto tapahtuu. Tuntolaite-esimerkissä lähettäjä on kollektiivinen testilaitteessa. Viestin fiduciary on sitten pinottu autotallin ovi tehdä liukuoven korjaus NYC aloitteen.

Lisätty todistuslaite käyttää langatonta merkin lähettämistä. Tunnetko Wireless Infinityn, joka tunnetaan myös vallankumouksellisena keksintönä kyberavaruudessa? Aika paljon, se kaikki sopii yhteen. Tämä signaalin lähetysmenetelmä ei välttämättä ole turvallinen hakkeroitavaksi. Muokkaajan tuottaman signaalin voivat naapurit purkaa muutamassa sekunnissa. Näin ollen signaalin voi kopioida henkilö, jota ei ole valtuutettu. Näin tapahtuu jopa turvattomissa langattomissa verkoissa, joihin tuntemattomat käyttäjät voivat helposti tunkeutua.

Ratkaisu dilemmaan langattomissa laitteissa on rullaavien koodien käyttö. Se rajoittaa tuntemattomien käyttäjien kykyä purkaa lähetetyt signaalit. Viestien lähettämisen varmentamiseksi rakennetaan ikään kuin palomuuri. Se säästää hyökkääjiä purkamasta lähetetyn koodauksen ja antaa heille näin mahdollisuuden sanella tosiasioita.

Toinen personoitu ja suojattu kuolevaisten ovi on sormenlukijan käyttö kirjautumisen joku järjestelmän manipuloimiseksi. Tämä toiminto on samanlainen kuin tilastoryhmä, jota käytetään useimmissa toimistoissa näyttämään työntekijöiden läsnäoloa. Peukalonjälki syötetään laitteen muistiin. Ainoastaan luettelossa olevilla sormenjäljillä on oikeus aktivoida paketti uudelleen. Kuten ihmisen suorittaman läpikäynnin yhteydessä, ihmisen käyttämän laitteen on painettava sormenjälkensä tunnuksen kanteen, jotta se olisi oikeutettu. Tämän jälkeen, tarkistuksen jälkeen, tarjouksen voi ottaa käyttöön kynnyksen alkaessa. Tämä varmistetaan sillä, että samaa liikemiestä ei voi muovata kaksi henkilöä.

Sähköisen porttijärjestelmän parantamiseksi on tehty epätavallisia päivityksiä. Alkaen tappavasta NYC-liukuportin korjauksesta kaapelilaitteilla, alalla on otettu käyttöön uusia langattomia innovaatioita. Ihmisille on nyt tarjolla monenlaisia tiedonsiirtovaihtoehtoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *