5 yleistä myyttiä kodin valvontakamerajärjestelmistä, joihin sinun on lakattava uskomasta

By | 18 helmikuun, 2024
Kodin valvontakamerajärjestelmät ovat kehittyneet vuosien varrella yhä kehittyneemmiksi. Ne eivät vain pidä sinua turvassa kodissasi, vaan myös suojaavat arvoesineitäsi varkauksilta. Kodin valvontakamerajärjestelmistä on kuitenkin edelleen joitain yleisiä väärinkäsityksiä, joihin sinun on lakattava uskomasta. Yksi parhaista kodin hälytysten valvontayrityksistä paljastaa joitain yleisiä myyttejä turvakamerajärjestelmistä alla.

Myytti 1: Ne ovat kalliita

Tämä ei voisi olla kauempana totuudesta. Nykyään valvontakamerat ovat edullisempia kuin koskaan ennen. Itse asiassa, jos aloitat tyhjästä uuden kodin tai pienyrityksen kanssa, valvontakamerajärjestelmän ostaminen voi todella säästää rahaa verrattuna kameroiden lisäämiseen tarpeen mukaan ajan myötä. Jotkut nykypäivän järjestelmistä tarjoavat jopa 16 teräväpiirtovideovirtaa kohtuulliseen hintaan. Se riittää kameroita talosi ja pihan jokaiseen nurkkaan, ja jättää silti budjettiisi tilaa muille tärkeille asioille, kuten lukoille ja valaistukselle.

Myytti 2: Kaikki kamerat toimivat samalla tavalla

Totuus on, että vaikka kaikki kamerat palvelevat periaatteessa yhtä tarkoitusta – tallentaa mitä tapahtuu tietyssä paikassa ja ajassa – ne eroavat suuresti teknisistä ominaisuuksistaan. Esimerkiksi äänitallenteiset kamerat keräävät ääniä, kun taas toiset eivät. Jotkut ovat säänkestäviä, toiset eivät. Ja sitten on olemassa panoraamallit (PTZ) -malleja, jotka voivat kääntyä ja liikkua, jotta voit nähdä enemmän omaisuuttasi eri näkökulmista.

Myytti 3: Turvakameran sijaintien valitseminen on yksinkertaista

Muista, että CCTV-valvonta on vain yhtä hyvä kuin sen sijainti, joten on tärkeää valita sijaintisi huolellisesti. Tämä voi olla monimutkaista, jos et tiedä paljon DIY-asennuksesta ja asennuksesta, minkä vuoksi sinun tulisi aina palkata ammattilaisia asennukseen, jos mahdollista. Ammattilaisilla on kokemusta sen määrittämisestä, mihin kamerat on parasta sijoittaa kiinteistösi ja tarpeidesi perusteella.

Myytti 4: Turvakameroilla ei ole eroa vakuutushinnoissa

Kodin hälytysvalvontayritysten mukaan voi olla mahdollista pyytää alhaisempia vakuutusmaksuja, kun olet asentanut kodin valvontakamerajärjestelmän. On kuitenkin tärkeää huomata, että jokainen vakuutusyhtiö on erilainen, joten jotkut voivat tarjota alennuksia, kun taas toiset eivät liiku. Ennen kuin teet päätöksiä asunnonomistajien politiikasta, muista puhua edustajan kanssa.

Myytti 5: Asun turvallisessa naapurustossa, joten en tarvitse sitä

Kamerat voivat auttaa estämään rikollisia, joten on tärkeää pitää heidät kotonasi, vaikka asut suhteellisen turvallisessa naapurustossa. Ilman videota henkilön jäljittämiseksi lainvalvontaviranomaisten olisi paljon vaikeampi selvittää rikoksen syyllistynyt.

Kun tietoisuus kodin valvontakamerajärjestelmistä on lisääntynyt nopeasti viime vuosina, ei ole yllättävää, että myös niiden ympärille on syntynyt monia myyttejä. Jos harkitset jonkin näistä järjestelmistä asentamista kotiisi tai yritykseesi, ota yhteyttä lähelläni oleviin kodin turvajärjestelmäyrityksiin tänään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *